Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Μαϊος 2021 15:22

Foxbet.gr: Δεν μπορείς να την κακολογήσεις

Στη Πριμέρα η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση της Σεβίλλης εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και ανήκει με την πλευρά των γηπεδούχων που προσπαθούν για τη μεγάλη έκπληξη.

Τα πιο ψαγμένα παρολι προγνωστικα τα βρίσκεις στο Bet-Hoven

Γράφει για το Foxbet ο Γιώργος Ραπτάκης

Η ομάδα του Λοπετέγκι αμέσως μόλις τέλειωσε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς λιγκ και πήρε ανάσες, μπήκε σε ένα νικηφόρο ρυθμό αγώνων, με πρόσθετο στοιχείο ότι αυτές τις νίκες τις συνδυάζει με θέαμα. Δεν μπορείς να την κακολογήσεις. Αυτό το διάστημα παίζει αψεγάδιαστα, το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για αυτό και το σερί των 5 νικών (7-1-0 στα 8 τελευταία). Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα ελπίζει επίσης στην κατάκτησή του αν και δείχνει αρκετά δύσκολο, καθώς δεν ελέγχει αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει αφενός μεν να κάνει 5 νίκες με Αθλέτικ, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Αλαβές και ταυτόχρονα οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να γκελάρουν. Δεν είναι απλό. Πάντως είναι απόλυτα βέβαιο πως όσο έχει μαθηματικές ελπίδες, θα το ψάξει.

Η Αθλέτικ από πλευρά της δείχνει να έχει αδειάσει. Όπως παραδέχτηκε ο κόουτς Τοράλ, αρκετοί παίκτες είναι επηρεασμένοι από τη διπλή ήττα στους τελικούς των Κυπέλλων και είναι ντεφορμέ (π.χ. Ουίλιαμς). Επί πρόσθετο πρόβλημα για αυτήν ότι δεν διεκδικεί κάτι το χειροπιαστό στο πρωτάθλημα εκτός από ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η 7η θέση που βγάζει Ευρώπη είναι πολύ μακριά αυτή τη στιγμή (ακόμα και με νίκη θα υπολείπεται 6 βαθμούς από την Μπέτις 4 ματς πριν από το φινάλε). Στο «Πιθχουάν» θα παίξει για την ιστορία της, όπως έκανε με την Ατλέτικο που την ξέρανε, αλλά όπως και με τη Βαγιαδολίδ που κόλλησε στο 2-2. Οφείλω να πάω με την καλύτερη αυτή τη στιγμή Σεβίλλη.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet