Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 18:10

Τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί στο Δήμο Πρέβεζας ο πανελλήνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Enduro “Zalogo Race”

Η ομάδα Εnduro MTB (ορεινή ποδηλασία) Πρέβεζας “Goatriders” διοργανώνει σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι του αθλήματος στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στην Πρέβεζα αγώνα του Enduro Greek Series.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 με επίκεντρο το Ζάλογγο και είναι ο ένας από τους συνολικά 5 της σειράς που θα διεξαχθούν το 2021 στην Ελλάδα (οι άλλοι 4 θα πραγματοποιηθούν σε Χίο, Ναυπακτία, Μάλια Κρήτης και Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης).

Οι διοργανωτές στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

“Το Enduro Greek Series δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας! Παρά τα υπέροχα ορεινά τοπία, τις εκπληκτικές ακτές και τους γραφικούς οικισμούς, η ελληνική σκηνή για ορεινή ποδηλασία τύπου Enduro υπήρχε έως τώρα σε βόλτες μεταξύ φίλων και ανταγωνισμούς μέσω Strava.

Ο στόχος του δεν είναι απλά να δημιουργήσει αγώνες για τους αναβάτες, αλλά και να αναπτυχθεί η ποδηλασία τυπου Enduro ως άθλημα. Επιπλέον, μία από τις προτεραιότητες είναι να συμβάλει αποτελεσματικά στην επέκταση και την τελειοποίηση του βιώσιμου και δομημένου δικτύου μονοπατιών στην Ελλάδα”.