Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 15:34

Ξεκίνησε το WORLD TENNIS TOUR J4 PREVEZA

Τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποτροπή διασποράς του COVID-19, ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα οι προκριματικοί αγώνες του Παγκόσμιου βαθμολογούμενου πρωταθλήματος ITF WORLD TENNIS TOUR J4.

IMG 1310

Για μία ακόμη χρονιά η Γυμναστικη΄Ενωση Πρέβεζας ανέλαβε το φορτίο της διοργάνωσης του Παγκόσμιου βαθμολογούμενου πρωταθλήματος ITF με τον τίτλο WORLD TENNIS TOUR J4 PREVEZA και όπως τόνισε στο atpreveza.gr ο διευθυντής των αγώνων κ. Δημήτρης Παππάς την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

IMG 1328

“Φέτος είχαμε ρεκόρ συμμετοχών ως αποτέλεσμα των προηγουμένως επιτυχημένων διοργανώσεων από την Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του Covid, έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις με δικές μας δαπάνες (αλλαγή φιλέ, φώτα κλπ), ενώ υπάρχει και ιατρική κάλυψη. Ευχαριστούμε και το δήμο γιατί σε σχέση με άλλες χρονιές είναι πιο συμμαζεμένα τα πράγματα..” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.

IMG 1334

Να σημειώσουμε πως στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία,Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ισραήλ, Κύπρο, Καναδά, Σλοβενία, Ιορδανία, Αυστρία, Τουρκία,  Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία, Σερβία, Ελλάδα κλπ). Οι προκριματικοί θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλώ σε αγόρια, κορίτσια και διπλά, ενώ το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου.