Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 11:44

Foxbet.gr: Προκριματικά Τσάμπιος Λιγκ με Ολυμπιακό & Αϊντχόφεν

Ολυμπιακοί Πάλη Πρεβολαράκη: Προγνωστικά για τη θέση της ελληνικής συμμετοχής στην πάλη!

503. Αϊντχόφεν – Γαλατασαράι (22:00)

Ξεκινάμε από την Ολλανδία. Ο Ρότζερ Σμιντ παρέμεινε στον πάγκο της Αϊντχόφεν και στη 2η του χρονιά υπόσχεται πως η ομάδα θα είναι πιο ανταγωνιστική στον Άγιαξ στο πρωτάθλημα. Λίγα πράγματα στις μεταγραφές, η είδηση είναι πως έμειναν εκτός αποστολής ο μπακ Ντάμφρις και ο φορ Μάλεν που ετοιμάζονται να πωληθούν. Η Γαλατά μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στο ακυρωθέν φιλικό με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορωνοϊού. Προπονητής ο εμβληματικός Φατίχ Τερίμ, ο οποίος θα μπει από νωρίς σε πίεση σε τυχόν αποκλεισμό μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος στην ισοβαθμία από την Μπεσίκτας. Ο φορ Ντιάν και ο εξτρέμ Ακμπαμπά είναι οι σημαντικότερες απουσίες, εντός αποστολής, αλλά με ενοχλήσεις ο σταρ Φαλκάο.

Προγνωστικό: Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με πέρυσι οι δύο ομάδες, οι οποίες είχαν το Over… ψωμοτύρι και μπορούν να το επιβεβαιώσουν ξανά. Στο. 1.80 η απόδοσή του.

505. Ολυμπιακός – Νέφτσι (22:00)

Μεταφερόμαστε στο Φάληρο. Εντυπωσιακό το ρεκόρ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκά προκριματικά με τον Μαρτίνς στον πάγκο, έχει σημειώσει 6/6 προκρίσεις με επίδοση 9 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ενδεκάδα που έπαιξε στο φιλικό με τον Άρη λογικά θα παραταχθεί κι απόψε, εκτός είναι οι τραυματίες Φορτούνης, Τικίνιο και ο τιμωρημένος Μπα. Η Νέφτσι πέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας στον προηγούμενο γύρο, βγάζοντας εικόνα ομάδας επικίνδυνη -αλλά με ταβάνι- μεσοεπιθετικά και αρκετά ευάλωτη αμυντικά. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα για να προσαρμοστεί στις κλιματολογικές συνθήκες.

Προγνωστικό: Άλλο επίπεδο οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί σοβαρός μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς και να σημειώσει μια ευρεία νίκη στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ρισκάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ 2 γκολ σε απόδοση 1.92.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.