Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 23:37

Γιώργος Γιάννος: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου που ''έφυγε'' – Όχι σε αυτούς που το παίζουν... Εθνικάρες και... Εθνικάκια»

Εμφανώς συγκινημένος, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του που... έφυγε: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου που ''έφυγε''», ενώ προκάλεσε αίσθηση με τις αιχμηρές του δηλώσεις: «Ο αντίπαλος έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μετά ανεβήκαμε. Ήταν ένα δυνατό ματς. Μια γιορτή του ποδοσφαίρου.Στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση ήμασταν καλύτεροι. Εκεί θα έπρεπε να το είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Είναι έτσι μια δικαίωση για εμάς, έστω και στα πέναλτι ότι φέτος το πήραμε.

Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους φιλάθλους που αγαπούν τον Εθνικό Φιλιππιάδας και όχι σε αυτούς που το παίζουν... Εθνικάρες και... Εθνικάκια και είναι έτοιμοι να κάνουν την κακοπροαίρετη κριτική στην ομάδα».

 

Όσον αφορά για το κίνητρο που είχε στο Κύπελλο η ομάδα της Φιλιππιάδας και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο κ. Γιάννος τόνισε: «Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίξουν Κυριακή-Τετάρτη, εκτός κι αν έχεις μεγάλο ρόστερ. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε παίκτες στο Κύπελλο, ρισκάραμε και με τη Βόνιτσα, γιατί βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Να είμαστε στην επτάδα και στη νέα Γ' Εθνική, όπως αρμόζει στον Εθνικό. Την Κυριακή, θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Οι 28 βαθμοί που έχουμε τώρα, μπορεί και να μας έχουν στην εξάδα, μπορεί και όχι. Γιατί ξέρετε ότι τα τελευταία ματς παίζονται και... απ' έξω».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Φιλιππιάδας, σχολίασε: «Σε κάποια παιχνίδια το πληρώσαμε το γήπεδο, γιατί ο αγωνιστικός χώρος διευκολύνει την ομάδα που θέλει στη Φιλιππιάδα να αμυνθεί. Ελπίζω τη νέα χρονιά να βελτιωθεί η κατάσταση».

 

 

Γιώργος Κονιδάρης: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο μας που μας στηρίζει»

 IMG 8940

Ο αρχηγός του Οδυσσέα Νυδριού, Γιώργος Κονιδάρης, από την πλευρά του ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Εμείς από τις 10 Οκτωβρίου που μαζευτήκαμε, την τελευταία στιγμή, κάνουμε μία υπερπροσπάθεια. Κάνουμε μεγάλο αγώνα. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο μας που μας στηρίζει όλο αυτό τον καιρό.

Ήρθαμε να παίξουμε έναν τελικό Κυπέλλου χωρίς να έχουμε άγχος. Το ματς πιστεύω κρίθηκε στην κούραση της ομάδας μας. Απουσίαζαν κάποιοι ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους από την ομάδα. Έπαιξε ρόλο και η τύχη στα πέναλτι, όπου μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε.

Είχαμε το δοκάρι με τον Βουλωμένο, είχαμε και κάποια άλλη ευκαιρία να σκοράρουμε, είχε και η Φιλιππιάδα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Θέλουμε να τερματίσουμε αξιοπρεπώς το πρωταθλημα της Δ' Εθνικής. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Κάνουμε έναν προγραμματισμό για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν».

 

 

Αλέξης Κολιάκης: «Είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο στο φετινό τελικό»

 IMG 8942

Ο επιθετικός του Εθνικού, Αλέξης Κολιάκης, δήλωσε: «Είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο στο φετινό τελικό, από τη στιγμή που πέρυσι δεν τα είχαμε καταφέρει. Φέτος δικαιούμασταν να το πάρουμε.

Θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα πέναλτι είναι μία ''ρώσικη ρουλέτα'' και στη διαδικασία αυτή είναι θέμα τύχης, ποιος θα κερδίσει».

Αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το Κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, ανέφερε: «Μαθηματικά έχουμε σωθεί, οπότε όσο πιο ψηλά τερματίσουμε φέτος, τόσο το καλύτερο».