Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:16

Foxbet.gr: Με σέντερ φορ αξίας «1,20» ευρώ

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το live netbet καζινο!

Μέχρι να αρχίσουν τα πρωταθλήματα λέω να σκαλίσω τα πίτουρα ελπίζοντας να μη με φάνε οι κότες. Στην Ισπανία υπάρχει το Κύπελλο Federation (ή Ομοσπονδίας), στο οποίο αγωνίζονται οι ομάδες από τη Σεγούντα και κάτω. Έχουν παιχτεί μερικοί γύροι, αλλά τώρα φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο, διότι οι ομάδες που θα επικρατήσουν στη παρούσα φάση, θα μπουν στη κλήρωση του Kυπέλλου Ισπανίας μαζί με τις «μεγάλες». Αυτός είναι και ο στόχος των μικρών αυτών ομάδων. Να μπουν στη κλήρωση και αν είναι δυνατόν να κληρωθούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Θα αποκτήσουν δημοσιότητα, θα παίξουν κόντρα στα ινδάλματά τους, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα θα βγάλει τα έξοδα όλης της χρονιάς.

Ο αγώνας που καταπιάνομαι είναι αυτός ανάμεσα στην Ρεάλ Αβιλές και τη Ράθινγκ Σανταντέρ στο «Ρομάν Σουάρεθ Πουέρτα» στη πόλη Αβιλές της Αστούρια. Η γηπεδούχος αγωνίζεται στη Σεγούντα RFEF και η φιλοξενούμενη στη Πριμέρα RFEF, άρα τις χωρίζει μία κατηγορία. Θα μου πείτε γιατί μπλέκω με τέτοιο πράμα. Ε, δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση, απλά μου γυάλισε στο μάτι. Στη συνέχεια άρχισα να σκαλίζω διεξοδικά το ματς και είδα καταρχήν πως η Αβιλές παραμένει ακόμα αήττητη σε 13 αγώνες (6-7-0), αποτελώντας τη μία από τις 12 συνολικά των 4 πρώτων κατηγοριών στην Ισπανία που δεν έχουν ηττηθεί. Κατά δεύτερον είδα τη προϊστορία που είναι κάκιστη για τη Ράθινγκ. Εκεί μέσα πριν αρκετά χρόνια έχει χάσει με 7-1! Κατά τρίτον είδα πως η Ράθινγκ θα επιχειρήσει ροτέισον. Όχι σπουδαίο, αλλά αισθάνεται πως είναι ανώτερη ομάδα, οπότε θα είναι στον πάγκο 3-4 που τραβάνε το... κουπί στη κατηγορία. Δεν είναι λίγες οι φορές που το όποιο ροτέισον σε καταδικάζει.

Κατά τέταρτον σκαλίζοντας το ρόστερ της Αβιλές, είδα να διαθέτει μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο βετεράνος αρχισκόρερ Νατάλιο (Αλμερία, Τενερίφε, Νουμάνθια) ή ο 29χρονος διεθνής Σέντρικ Μαμπουατί, τον οποίον ίσως θυμούνται οι παλιότεροι. Το 2013 αγωνιζόταν στη Νουμάνθια έχοντας όρο στο συμβόλαιο, πως αν τον ζητήσει ομάδα της Πριμέρα και δώσει 1,20 ευρώ, θα μείνει ελεύθερος. Πράγματι ενδιαφέρθηκε η Μπέτις, τον πήρε και έμεινε στην ιστορία ως η φτηνότερη μεταγραφή παίκτη στην Ισπανία σε ομάδα της Πριμέρα. Βέβαια αργότερα από ντροπή η Μπέτις έδωσε στη Νουμάνθια 25 χιλ. ευρώ για ένα παίκτη που η αξία του έφτασε λίγο μετά τα 5 εκ. ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, είχε σοβαρούς τραυματισμούς και μία μακρά ιστορία που τον έφερε τώρα στην Αβιλές, σε μία προσπάθεια να ορθοποδήσει.

Λέω λοιπόν να πάω με την ομάδα του κόουτς Τσίκι Ντε Παθ (μορφή στην Αστούρια) και του Κογκολέζου αρχισκόρερ παίκτη του (με Νουμάνθια και Μπέτις είχε βάλει κάπου 100 γκολ) αξίας «1,20» μήπως και κάνω την έκπληξη. Κατανοώ ότι παίζω με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, με μακρά ιστορία, αλλά σήμερα έχω «σεντερφοράρα» από τις λίγες.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο Foxbet.