Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 09:42

Foxbet.gr: Είναι σε φόρμα, βγάζει το Over!

Γράφει ο The Hooper

«Δύο στα δύο» στην στήλη της Κυριακής, με τον Μίροτιτς να είναι μεν άστοχος κόντρα στην Μανρέσα, αλλά να βγάζει το Over 16.5 έστω και στην παράταση και τη Ρεάλ Μαδρίτης να περνάει για δέκατη διαδοχική σεζόν από την έδρα της Μπανταλόνα! Πάμε στα σημερινά, όπου αν και επιστρέφει η EuroLeague, θα ασχοληθώ με τον μοναδικό σημερινό αγώνα του προγράμματος στο EuroCup.

Παράλληλα, διεξάγεται και η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της αφρικανικής ηπείρου. Διάβασε εδώ τα πιο έγκυρα Προγνωστικά Copa Africa

Στη Γερμανία, το Αμβούργο υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ και η επιλογή μου αφορά την απόδοση του φόργουορντ των Τούρκων, Όμπρεϊ Ντόκινς. Ο Αμερικανός είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χένρικ Ροντλ, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει πάνω από 15 πόντους.

Θεωρώ ότι το line των 9.5 πόντων είναι απόλυτα εφικτό για τον Ντόκινς και η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Άγκυρα, δεν θα αγωνιστεί ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος θα του «έκλεβε» τόσο χρόνο, όσο και προσπάθειες. Ένας ακόμη λόγος που ενισχύει την επιλογή του Over, είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το Αμβούργο. Οι Γερμανοί είναι μία από τις ομάδες που δίνουν πολύ ψηλό τέμπο στα παιχνίδια τους, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιθέσεων και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον Ντόκινς στο να τελειώσει το ματς διψήφιος.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*