Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:47

Την πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος προπονητών Ιωαννίνων - Βραβεύτηκε ο Γιάννης Αναστασίου

Με καλεσμένο τον προπονητή του Παναιτωλικού Γιάννη Αναστασίου ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ιωαννίνων και τα μέλη του από Πρέβεζα και Λευκάδα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Πρέβεζα.

anastasiou giannis 24

Ο Σύνδεσμος βράβευσε τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος κατάγεται από την Άρτα, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Φίντζος, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε δωροεπιταγή αθλητικών ενδυμάτων.

anastasiou giannis 12

Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο “πέρασμά” του από τον ΠΑΣ Πρέβεζα ως ποδοσφαιριστής σημειώνοντας πως έκανε αρκετούς φίλους με τους οποίους διατηρεί μέχρι και σήμερα επαφές, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του Παναιτωλικού.

anastasiou giannis 7

“Ξεκινήσαμε ένα πλάνο και μια φιλοσοφία για το πώς θα πρέπει να παίζει η ομάδα και πως θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά θα έλεγα το πρωτάθλημα, μετά είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, δεν είχαμε τόσο πολύ βάθος στο ρόστερ και είχαμε μια περίοδο που ήταν αρκετά δύσκολη από πλευρά αποτελεσμάτων. Δεν παρεκκλίναμε από το πλάνο και μετά όταν επανήλθαν τα παιδιά, η ομάδα πατάει καλύτερα, δείχνει να ωριμάζει, κοιτάζει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και ήρθαν κάποια αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους το τελευταίο διάστημα, το οποίο είναι και μια επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά από το Καλοκαίρι. Από την άλλη θα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί το να κερδίζεις ένα παιχνίδι ή δύο δεν λέει κάτι, σημασία έχει να έχουμε διάρκεια, να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε ταμείο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου.

Έκθεση εικόνων