Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 02:00

Βασίλης Μάρκος και Γιώργος Κατηφόρης στο www.atpreveza.gr

Ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Βασίλης Μάρκος και ο τεχνικός του ΑΟ Καλαμιτσίου, Γιώργος Κατηφόρης μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και για το ποδοσφαιρικό μέλλον των δύο ομάδων.

 

Βασίλης Μάρκος: «Κανείς δεν ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι για να μείνει στο Α' τοπικό»

 IMG 1017

Ο Βασίλης Μάρκος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με το Καλαμίτσι και στον στόχο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική: «Από ότι φαίνεται είχαμε μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρχάγγελο, που πανηγυρίσαμε και τυπικά την πρώτη θέση. Μόνο καλό μπορεί να μας κάνει αυτή η ήττα, γιατί δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα, ώστε να μπορούμε να υποτιμούμε αντιπάλους.

Από 'δω και πέρα πρέπει να κάνουμε μεγάλη δουλειά στο γήπεδο με τον προπονητή μας, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια.

Και η Αναγέννηση και τα Τζουμέρκα, έχουν καλή ομάδα. Όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε από τις δύο. Το ίδιο και η Ναύπακτος. Η ομάδα της Ιτέας είναι η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, ωστόσο όλα τα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις».

Στη συνέχεια απάντησε για το αν έχει πιθανότητες ο ΠΑΣ να ανέβει στη Γ΄Εθνική: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν ήταν στόχος μας να βγούμε πρωταθλητές στην Πρέβεζα-Λευκάδα, αλλά να διεκδικήσουμε την άνοδο. Κανείς δεν ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι για να μείνει στο Α' τοπικό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε όλους τους αγώνες. Να είναι δίπλα μας και μακάρι να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο στη Γ΄Εθνική».

 

 

Γιώργος Κατηφόρης: «Δεν είχαμε αυτοσκοπό το πρωτάθλημα»

 IMG 1013

Ο τεχνικός του Καλαμιτσίου, Γιώργος Κατηφόρης από την πλευρά του υποστήριξε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εμείς είμαστε το Καλαμίτσι. Έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια, επιλέγοντας αρκετά μικρά παιδιά. Δεν είχαμε αυτοσκοπό το πρωτάθλημα. Παιχνίδι με το παιχνίδι κοιτάζαμε να φτιάξουμε ένα όμορφο τμήμα. Και στο εφηβικό τερματίσαμε πρώτοι.

Γενικότερα πιστεύω ότι δίκαια η Πρέβεζα πήρε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε κι εμείς να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, αν η διαφορά ήταν σήμερα κάτω από τους τέσσερις βαθμούς και θα γινόταν ένα ωραίο παιχνίδι. Με διαφορετικές βέβαια συνθήκες. Καλή επιτυχία στην Πρέβεζα στα μπαράζ. Μένει ένα παράπονο. Παλέψαμε σαν Καλαμίτσι μέσα στο γήπεδο 30 παιχνίδια, με αντίξοες συνθήκες κάποιες φορές. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ως μεγάλη και πιο ιστορική ομάδα είναι σε λίγο καλύτερη... θέση».