Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 12:19

Foxbet.gr: Δεν το χάνει ο Μουρίνιο, ξεκάθαρο φαβορί η Ομόνοια.

Ρόμα και Φέγενορντ αναμετρώνται απόψε, στο ματς που θα κρίνει τον νικητή του πρώτου ιστορικά Conference. Παράλληλα, σήμερα διεξάγεται και ο τελικός του Κύπελλου στην Κύπρο, με την Ομόνοια να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας.

Δείτε τι αξίζει στο στοιχημα σημερα

300. Ρόμα – Φέγενορντ (22:00)

Στο σπουδαίο ματς της ημέρας και συγκεκριμένα στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Ρόμα έφτασε έως τον τελικό, αποκλείοντας τη Λέστερ στα ημιτελικά (1-1 εκτός, 1-0 εντός). Κατά πολλούς χαρακτηρίζεται ως φαβορί, έχοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της. Αρκετά καλά τα νούμερα που έχει κόντρα σε ολλανδικές ομάδες (4-4-2). Σημαντική η επιστροφή του Μικιταριάν. Η Φέγενορντ πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Διαθέτει καλές μονάδες, που φάνηκαν στα μεγάλα παιχνίδια (με Σλάβια Πράγας, Μαρσέιγ). Όλα τα λεφτά φυσικά ο αρχισκόρερ Ντέσερς.

Δεν βλέπουμε ματς με τρελές συγκινήσεις, απλά περιμένουμε να πάρει ο «Special Οne» το ραβδάκι του και να οδηγήσει τη Ρόμα στη νίκη, που προσφέρεται στο 2.43.

1474. Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (19:00)

Ξεκίνημα με τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Ομόνοια ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανόρθωσης στα ημιτελικά (2-0 και 1-1). Είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αγνοεί την ήττα στα 9 τελευταία επίσημα ματς (5-4-0). Ο Εθνικός Άχνας έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την ΑΕΚ Λάρνακας (δύο νίκες, 2-1 και 3-1). Υπάρχει αισιοδοξία για το σπουδαίο παιχνίδι, αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να φτάσει στο τρόπαιο.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ομόνοια, θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, οπότε μπορεί να φτάσει σε εύκολη νίκη. Κρατάμε το «1 & Over 1,5» σε απόδοση 1.97.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα