Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 10:58

Ανακοίνωση του Προέδρου Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ» Δημήτρης Καραμανίδης απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στις 11 & 12 Ιουνίου 2022 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε στην Πρέβεζα το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Πρωτίστως , ως πρόεδρος του Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ» αλλά και ως Αντιπρόεδρος της ΕΟΕΔ θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο που ευλόγησε την έναρξη του πρωταθλήματος με την τέλεση αγιασμού.

Επίσης, ευχαριστώ απο καρδιάς το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας για την έμπρακτη συνδρομή τους στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, με προσωπική εργασία και ατελείωτες ώρες ανιδιοτελούς προσφοράς, καθώς και τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ακόμη, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπούρη που ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και φυσικά όλους εσάς που παρευρεθήκατε στα γήπεδα μας και παρακολουθήσατε απο κοντά τους αγώνες.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλους εσάς που σπεύσατε να φωτογραφηθείτε το διήμερο αυτό και με μακροσκελή δελτία τύπου , αφού πρώτα «ευλογήσατε τα γένια» που δεν έχετε , ομόφωνα αναφερθήκατε στην άψογη διοργάνωση , παραλείποντας - για τους δικούς σας λόγους- να αναφερθείτε στον διοργανωτή.

Η ιστορία όμως γράφεται απο αυτούς που αγωνίζονται απο κάθε μετερίζι για το καλό και την πρόοδο του τόπου τους και όχι απο αυτούς που «καπηλεύονται» τις καταστάσεις με μοναδικό σκοπό την εφήμερη αυτοπροβολή τους.
Τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στις πρωταθλήτριες ομάδες, που δικαίως κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Εύχομαι υγεία σε όλους και μεγαλύτερη απήχηση στο άθλημά μας!
Keep Going...

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Καραμανίδης
Πρόεδρος συλλόγου πετανκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ»
Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης

ΥΓ: ευχαριστώ επίσης τους:

Σαρόγλου Ανδρέα
Θωμά Παρούση
Βαρβάρα Νάσση
Παναγιώτη Μπουρδάρα
Χρήστο Τσούτση