Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 10:35

Όλα έτοιμα για το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας (video)

Με 90 ομάδες και περισσότερους από 350 αθλητές ξεκινάει την Παρασκευή το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας που θα διεξαχθεί στα γήπεδα “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

PXL 20220713 173838820.MP

Το τουρνουά ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Αποστόλης Σουλιώτης εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν και το φετινό τουρνουά και ιδιαίτερα το δήμο Πρέβεζας, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας. Ο κ. Σουλιώτης σημείωσε πως η διοργάνωση του τουρνουά πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι έχει στόχο να αναδείξει και τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών της περιοχής και να βρεθούν λύσεις, καλώντας το δήμαρχο να βοηθήσει τις αθλητικές υποδομές της Πρέβεζας αλλά και το Σύλλογο της Νικόπολης που στηρίζει το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια.

“Η αξία αυτού του τουρνουά είναι μεγάλη γιατί όταν έχουμε 90 ομάδες και περίπου 400 αθλητές που θα αγωνιστούν εδώ για 3 ημέρες και όλο αυτό γίνεται μόνο από Πρεβεζάνους πολίτες που βοηθούν και τις αρχές. Δεν έχουμε να βοηθηθούμε ούτε από την Ομοσπονδία, ούτε από τη Γενική Γραμματεία. Το θεωρούμε κατόρθωμα, το θεωρούμε υπερηφάνεια το ότι μπορούμε να το οργανώσουμε μόνοι μας και αυτό είναι πολύ μεγάλης αξίας” ανέφερε ο κ. Σουλιώτης, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΚ Νικόπολη Στάθης Σκλαβενίτης ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το τουρνουά που αποτελεί πλέον ένα θεσμό για την πόλη.

“Προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερο γίνεται και να φέρουμε και προσωπικότητες που θα στηρίξουν αυτό το θεσμό. Φέτος περιμένουμε τον Βασίλη Σκουντή, τον Λίνο Χρυσικόπουλο, τον Τζανή Σταυρακόπουλο, ίσως και τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και ευελπιστούμε με την παρουσία του εδώ να δει και από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους αθλητικούς χώρους της Πρέβεζας και να λυθούν. Προσπαθούμε να στηρίξουμε το μπάσκετ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δήλωσε συμμετοχή” ανέφερε ο κ. Σκλαβενίτης, ενώ ο δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε τη σημασία του τουρνουά αλλά και την προσφορά του Συλλόγου της Νικόπολης στο μπάσκετ υπογραμμίζοντας πως ο δήμος θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου και θα προχωρήσει σε πολλές παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους της περιοχής.

 

Πολυμέσα