Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 13:14

Foxbet.gr: Σκοράρουν αμφότεροι στο Ισραήλ, προβάδισμα στο Euro η Αγγλία

Σήμερα ρίχνεται στην ευρωπαϊκή «αρένα» ο Ολυμπιακός, αύριο Άρης και ΠΑΟΚ. Παράλληλα, το Euro Γυναικών έχει φτάσει αισίως στα προημιτελικά, για τα οποία η διοργανώτρια Αγγλία τίθεται αντιμέτωπη με την Ισπανία.

Ο πληρέστερος οδηγός για το blackjack

952. Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (20:00)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μια «καυτή» έδρα και απέναντι σε ομάδα από το Ισραήλ, που δεν έχει καλή παράδοση (επίδοση 1-2-3, 2/2 αποκλεισμούς σε νοκ άουτ αναμετρήσεις). Ωστόσο έχει σύμμαχο το αήττητο σερί 24 αγώνων (17-7-0) σε προκριματικά ευρωπαϊκή διοργάνωσης και το ότι δεν έχει αποκλειστεί ποτέ Ιούλιο μήνα. Η Μακάμπι διαθέτει τον πρώην μπακ του Άρη, Σούντγκρεν, ενώ στα στόπερ ηγείται ο πιθανότατα παίχτης της ΑΕΚ σε λίγες μέρες, Πλάνιτς. Μη σημαντικές οι απουσίες για τον κόουτς Μαρτίνς, ο οποίος έχει διλήμματα για την 11άδα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Πιθανόν και να αδικείται η Μακάμπι από το σετ, όμως εμείς, θα ποντάρουμε στο G/G που προσφέρεται στο 1.90.

1056. Αγγλία (Γ) – Ισπανία (Γ) (22:00)

Αλλάζουμε διοργάνωση και πάμε στο γυναικείο Euro. Εντυπωσίασε η Αγγλία στους ομίλους, σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, πετυχαίνοντας 14 γκολ (αριθμός ρεκόρ) και κρατώντας την εστία της απαραβίαστη. Η Ισπανία ζορίστηκε για να προκριθεί στα νοκ άουτ, χρειάστηκε ένα γκολ στην εκπνοή της τελευταίας αγωνιστικής. Παρ' ότι η οικοδέσποινα Αγγλία δεν αντιμετώπισε κανένα... μεγαθήριο στους ομίλους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.03.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+