Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 11:48

Foxbet.gr: Έχουν αξία τα γκολ Τρίπολη & Κωνσταντινούπολη

Στην Τρίπολη ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στην Τουρκία, η… ελληνική Σίβασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεσίκτας. Παράλληλα πλησιάζει και η έναρξη του Eurobasket 2022.

Θυμίζουμε πως Νοέμβριο – Δεκέμβριο διεξάγεται και το μουντιαλ 2022

565. Μπεσίκτας - Σίβασπορ (21:45)

Περνάμε στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας ξέσπασε πάνω στην Καραγκιουμρούκ, της οποία επικράτησε 4-1! Συνεχίζει την ενίσχυσή της, με πιο πρόσφατες προσθήκες τους Κεσγκίν (Μ) και Ντέλε Άλι (Μ), ενώ αναμένονται κι άλλες. Η Σίβασπορ προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ (μάλιστα με δεύτερη ήττα από τη Μάλμε) και θα συνεχίσει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-1), την προηγούμενη αγωνιστική τη στερήθηκε στις καθυστερήσεις από την Αλάνιασπορ (1-1). Στην 11άδα της οι Γούτας και Χαρίσης. Η Μπεσίκτας έχει προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ, κάτι που φαίνεται στην επίθεση (8 γκολ σε 3 ματς), όμως αμυντικά έχει θέματα. Μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Σίβασπορ και να βοηθήσει να έρθει το Over 2,5 που έχει απόδοση 1.75.

541. Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19:00)

Ο Αστέρας έσωσε την ισοπαλία (3-3) στις καθυστερήσεις στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία επιθετικά, όμως είχε ένα μεγάλο κενό διάστημα στο παιχνίδι του που θα μπορούσε να του κοστίσει ακριβά. Αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει ο κόουτς Μεταξάς, ωστόσο έχει γεμίσει το ρόστερ και μπορεί να τις καλύψει. Η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ (2-0) είναι η μοναδική του σε 7 επίσημα (1-1-5). Πάει για το 2x2 κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετρά σερί 15-6-0 ανεξαρτήτως έδρας, όμως τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση, όμως όχι τόση ακόμα για να πονταριστεί το διπλό του σε τέτοιες αποδόσειςς. Σε υψηλή τιμή το Over, θα πάρουμε και κάλυψη σε περίπτωση που το ματς κολλήσει στα 2 γκολ (Over 2 στο 1.74).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα