Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 10:26

Foxbet.gr: Δίκαιο το διπλό της Λάτσιο, ανοίγει λογαριασμό ο Μπεν Γέντερ

Στην Ιταλία, η Λάτσιο, η οποία προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Ίντερ, δοκιμάζεται στην έδρα της Σαμπντόρια.

Στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται την Τρουά, με τον Μπεν Γεντέρ να ψάχνει το πρώτο του γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες

900. Σαμπντόρια – Λάτσιο (19:30)

Η Σαμπντόρια δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετράει μόλις έναν βαθμό, χωρίς όμως να έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Προέρχεται από βαριά ήττα 4-0 από τη Σαλερνιτάνα και το ματς με τη Λάτσιο είναι πολύ δύσκολο από μόνο του. Οι «λατσιάλι» πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στην Ίντερ (3-1) και έδειξε αν και είναι ξεκίνημα, πως μπορούν να έχουν σπουδαία πορεία φέτος. Σαφώς σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θα τους ακολουθήσουμε στο διπλό, με απόδοση 1.90.

909. Μονακό – Τρουά (20:00)

Η Μονακό άντεξε στο ντέρμπι με την Παρί, πήρε τον βαθμό (1-1), αν και για μεγάλο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Με 1-2-1 έως τώρα στο πρωτάθλημα, θέλει φυσικά να φτάσει στη 2η φετινή νίκη, ώστε να αρχίσει να κερδίζει έδαφος στη βαθμολογία. Λείπουν οι φορ Βάντερσον, Φόλαντ. Η Τρουά έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε 3-1 την Ανζέ. Με 1-0-3 σε 4 αγωνιστικές, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ το αρνητικό είναι πως διαθέτει τη χειρότερη άμυνα έως τώρα. Φαβορί ο άσος, δεν αξίζει όμως η απόδοση, γι’ αυτό και θα κυνηγήσουμε το ειδικό με το να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ, σε απόδοση 1.75.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα