Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 13:19

Ξεκίνημα με δύο νίκες για τις κορασίδες της Νικόπολης

Με νίκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα των κορασίδων η Νικόπολη, στη διπλή αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Στην πρεμιέρα μπήκε με το δεξί και επικράτησε στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Νικόπολης έδειξαν χαρακτήρα, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος και έφυγαν από μια δύσκολη έδρα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα :13-6, 12-19, 10-13, 8-8.

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ:(Αντύπας - Σταμάτη) Λιάλιου,Γκοράτσα, Ντάτσα Μαστρογιάνη Αθ. Τούση, Μπάκα, Ρεμεντζά, Παππά, Κάρτσακλα, Φλωρά Καχριμάνη, Ντάτσα Μαστρογιάνη Ν., Κωστούλα, Βασιλαποστόλη.

Στο παιχνίδι της Κυριακής οι κορασίδες της Νικόπολης αντιμετώπισαν στην έδρα τους την αντίστοιχη ομάδα της Ναυπάκτου και επικράτησαν εύκολα απέναντι σε μια σχετικά νέα ομάδα. Αγωνίστηκαν και σκόραραν όλες οι παίχτριες της Νικόπολης.

Τα δεκάλεπτα :28-2, 4-6, 6-4, 9-5.

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ:(Αντύπας - Σταμάτη) Λιάλιου, Γκοράτσα, Ντάτσα Μαστρογιάνη Αθ. Τούση, Μπάκα, Ρεμεντζά, Παππά, Κάρτσακλα, Φλωρά Καχριμάνη, Ντάτσα Μαστρογιάνη Ν., Κωστούλα, Βασιλαποστόλη.