Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2013 16:07

Χριστόπουλος, Γεωργίου και Γκαρτζονίκας μιλούν στην κάμερα του www.atpreveza.gr

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστόπουλος, ο άσος του «Άγιαξ της Ηπείρου» Φώτης Γεωργίου και ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και την ομάδα των Ιωαννίνων.

 

Χριστόπουλος: «Για εμάς ήταν μια καλή προπόνηση»

 IMG 8420

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πρέβεζας και να ευχηθώ καλή συνέχεια και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Για εμάς ήταν μια προπόνηση καθώς προετοιμαζόμαστε για τα δικά μας play off. Προερχόμαστε από μια εβδομάδα πολύ δυνατών προπονήσεων και ήταν μια ακόμα πολύ καλή προπόνηση για μας».

Σε ερώτηση για το αν δοκίμασε κάτι νέο για το πρώτο παιχνίδι των play off κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απάντησε: «Όχι κάτι καινούργιο. Δουλεύουμε γενικά σε κάποια πράγματα όπως και όλο τον χρόνο και προσπαθήσαμε να κάνουμε πάλι αυτά που δουλεύουμε όλη την χρονιά.

Καλή Ανάσταση να ευχηθώ και να είναι όλοι καλά με υγεία».

 

 

Γεωργίου: « Ήταν μεγάλη τιμή για μένα αυτό το φιλικό»

 IMG 8322

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Φώτης Γεωργίου, ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα αυτό το φιλικό, επειδή αναδείχθηκα εδώ στο Νομό Πρέβεζας. Για μας ήταν μια ευκαιρία να δει ο κόουτς την ομάδα και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο ματς. Στα δύσκολα έχουμε μάθει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε στα έξι ματς να πάρουμε, όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, κάτι που αξίζει και στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, σχολίασε: «Ήταν ανταγωνιστική η ομάδα. Είναι και πολλοί μικροί σε ηλικία στην ομάδα. Ελπίζω η Πρέβεζα να φτάσει και πάλι εκεί που της αξίζει. Ήταν ένα φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες της Ηπείρου. Θα πρέπει να υπάρχει φιλία και συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες»

 

 

Γκαρτζονίκας: «Τα παιδιά τα έδωσαν όλα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο»

 vaggelas

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, δήλωσε: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα που μας έκανε την τιμή να έρθει να παίξει εδώ με μας.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα χρειαζόνταν αυτή την καλή εμφάνιση γιατί ακολουθούν τα μπαράζ (σ.σ ανόδου στη Γ΄Εθνική) και υπήρχε ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα αυτές τις 15-20 ημέρες και ανέβηκε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.

Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα ό,τι καλύτερο γιατί έχουν κι αυτοί μπαράζ. Να τους ευχηθώ να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλί που μπορούν. Επίσης να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά στα σπίτια τους.

Όσον αφορά εμάς, τα παιδιά, τα... παιδιά μου, τα έδωσαν όλα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Για 70 λεπτά ήμασταν εντάξει αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε 3 κατηγορίες κάτω από τον ΠΑΣ. Δείξαμε ότι έχουμε τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε. Ειδικά στα μπαράζ πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Να κάνουμε καλή Ανάσταση και να γυρίσουμε την άλλη εβδομάδα υγιείς και πιο δυνατοί για το παιχνίδι με την Ιτέα. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, εκεί που του αξίζει».