Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:41

Foxbet.gr: Συνδυαστικό του 2.37 από τη Λεωφόρο και στήριξη στο 2.60 στην Ατλέτικο

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση για το Κύπελλο Ελλάδος.

Για τον ίδιο γύρο στο Κύπελλο Ισπανίας, έχει σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στις συμπολίτισσες, Ρεάλ και Ατλέτικο.

Ενημερώσου για όλες τις μεταγραφες της Σούπερ Λιγκ εδώ!

812. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

Τρίτο κολλητό ματς για τις δύο ομάδες, στα δύο προηγούμενα ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε. Το 2-0 του πρώτου προημιτελικού δίνει σαφέστατο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ το πρόσφατο εμφατικό διπλό (3-0) στο ίδιο γήπεδο δίνει σούπερ ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς. Αιτία αισιοδοξίας για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Μαντσίνι, ο οποίος ενδέχεται να προλάβει να μπει στην αποστολή (γραφειοκρατικό είναι το θέμα) και να βοηθήσει από τον πάγκο. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και πιθανόν να «χαμογελάσει» ακόμα και οριακή ήττα, ωστόσο η εικόνα των δύο πρόσφατων συναντήσεων δεν δικαιολογεί το σετ.

➥ Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, επιλέγοντας το συνδυαστικό «X2 & Over 1,5» σε απόδοση 2.37.

713. Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Ρεάλ, η οποία δίνει συνεχόμενα απαιτητικά ματς. Στους «16» απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ γυρνώντας το εις βάρος της 0-2 σε 3-2 και ακολούθησε το διπλό στο Μπιλμπάο επί της Αθλέτικ για το πρωτάθλημα. Σε καλή κατάσταση είναι και η Ατλέτικο, για την οποία το Κύπελλο μάλλον έχει γίνει προτεραιότητα, μετά την άσχημη πορεία σε La Liga και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα το διπλό στο «Μπερναμπέου». Η Ατλέτικο έχει να τα καταφέρει από το 2016, έκτοτε έχει επίδοση 0-3-4. Ωστόσο, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να χαμογελάσει σήμερα.

➥ Για να μειώσουμε το ρίσκο θα ποντάρουμε στην πρόκριση των φιλοξενούμενων, σε οποιαδήποτε φάση του αγώνα, σε απόδοση 2.60.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+