Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 02:46

Το βόλεϊ είχε την τιμητική του

Οι άνθρωποι του βόλεϊ στην Πρέβεζα, απέδειξαν με το χθεσινό τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ότι δεν περιμένουν έναν τελικό Κυπέλλου για να φέρουν κοντά στο άθλημα τα μικρά παιδιά και συνάμα τους γονείς τους στις εξέδρες.

Πάνω από 300 παιδιά πήραν μέρος στο τουρνουά που συνδιοργάνωσαν ο ΑΟ Πρέβεζας, ο Φιλαθλητικός και ο Ερμής Πρέβεζας και συμμετείχαν εκτός από τις τρεις αυτές ομάδες, ο Ηρακλής Ιωαννίνων, η Φιλία Άρτας, ο Ερμής Ηγουμενίτσας και ο Παναιτωλικός.

S1010023

Ο Πρόεδρος του ΑΟΠ, Δημήτρης Παρασκευάς, οι προπονητές Κώστας Σιούλας και Νίκος Ρούσσος και οι προπονήτριες του Ερμή Πρέβεζας, Σοφία Οικονόμου και Μαρία Ντελή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνει μια άψογη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κλειστό γυμναστήριο υπήρχε και όχημα του ΕΚΑΒ, μήπως και υπάρξει κάτι απρόοπτο, γεγονός που δείχνει πως δόθηκε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.