Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2013 15:45

Σεμινάριο προπονητικής που... ξεφεύγει από τα δεδομένα της Πρέβεζας

Ένα σεμινάριο για το ποδόσφαιρο και την προπονητική στις μικρές ηλικίες, που φιλοδοξεί να «ξεφύγει» από τα δεδομένα της Πρεβεζας, διοργανώνουν η ακαδημία Ria Sport και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Πρέβεζα, πάνω στο πνεύμα: «Μαθαίνω ποδόσφαιρο-διδάσκω ποδόσφαιρο!»

giorgos-metaxarakis1-600x448

Προσκεκλημένοι στην πόλη μας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και τις πλούσιες γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο, είναι ο Γιώργος Μεταξαράκης (υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου στην MTV-Stuttgart και προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A') και ο Όλιβερ Κουν (συντονιστής στην περιοχή Württemberg – Bereich 1, του προγράμματος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την ανεύρεση νέων ταλέντων και προπονητής).

Bild Oliver Kuhn

Το σεμινάριο θα γίνει το Σαββατοκύριακο, 1-2 Ιουνίου 2013, στις άρτιες εγκαταστάσεις στο Hotel Kanali, το οποίο έχει ετοιμάσει ειδικά «πακέτα» για όσους προπονητές θελήσουν να συμμετέχουν στο σεμινάριο και να διαμείνουν και στο ξενοδοχείο.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει θεωρία τα πρωινά και πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο το απόγευμα, τις δύο ημέρες που θα διαρκέσει.

kanali11

Ο Παναγιώτης Καραμούτσιος, ο Παναγιώτης Πανούσης, ο Χρήστος Ντούρος, o Χρήστος Τάγγας και ο Μανόλης Λαοπόδης, έχουν σηκώσει στις πλάτες τους το οργανωτικό κομμάτι του σεμιναρίου, το οποίο με τη συμμετοχή των δύο διακεκριμένων προπονητών, αποκτά ξεχωριστή αίγλη και αξία.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της παραμονής των δύο προπονητών στην Πρέβεζα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και διάφορα happenings προπονητικής, ώστε να αποκομίσουν οι προπονητές της περιοχής, όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα απονέμενεται με το πέρας του σεμιναρίου αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ θα υπάρχει και συμβολική χρηματική συμμετοχή (15 ευρώ).

 

Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε με τους:

Παναγιώτη Πανούση 6947802292

Χρήστο Ντούρο 6972546053