Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 16:03

Σιδέρης, Νίκου και Ντέτσικας μιλούν στην κάμερα του www.atpreveza.gr

Ο Φώτης Σιδέρης, ο Νίκος Νίκου και ο Μιχάλης Ντέτσικας μιλούν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για τις φιλοδοξίες του ΠΑΣ Πρέβεζα και τον αγώνα που δίνει για την άνοδό του στη Γ' Εθνική.

 


Φώτης Σιδέρης: «Ένα γκολ δικό μου, είναι προσπάθεια όλων των παιδιών»

 IMG 0132

Ο Φώτης Σιδέρης δήλωσε: «Εμένα και του Νίκου (Μπόμπορη) η δουλειά μας είναι αυτή μπροστά, να σκοράρουμε. Σκοπός είναι η ομάδα να ανέβει στη Γ΄Εθνική, να βγούμε πρώτοι στα μπαράζ. Μαζί προσπαθούμε όλοι, ένα γκολ δικό μου, είναι προσπάθεια όλων των παιδιών. Περιμέναμε ότι η Ιτέα, θα ήταν πιο δυνατή πίσω, αλλά είχαμε μπει αποφασισμένοι να σκοράρουμε πρώτοι, γιατί, στα προηγούμενα παιχνίδια βρισκόμασταν από την αρχή πίσω στο σκορ. Μπήκε το πρώτο γκολ γρήγορα και μετά ήρθε αυτό το σκορ. Ναι μεν μας ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αλλά η δουλειά μας είναι να νικήσουμε και τη Ναύπακτο και το Κομπότι, μόνον έτσι ξέρουμε ότι θα είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές! Στη Ναύπακτο θα δώσουμε και τη ψυχή μας, να πάρουμε το διπλό».

 

Νίκος Νίκου: «Έχουμε δείξει τι ομάδα είμαστε»

 IMG 0135

Ο Νίκος Νίκους από την πλευρά του τόνισε: «Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, γιατί σήμερα δείξαμε ομάδα. Μου ταιριάζει καλύτερα να παίζω αριστερό μπακ, από ότι δεξί χαφ. Κάθε μέρα δουλεύουμε πράγματα με τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, στις προπονήσεις. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουμε κατηγορία, με όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, έχουμε δείξει τι ομάδα είμαστε, απλώς δε μας βοήθησε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ναύπακτο, στο οποίο ήμασταν καλύτεροι αλλά μέσα στη Ναύπακτο, θα πάμε για να πάρουμε το διπλό! Δουλεύω από την πλευρά μου κάθε μέρα και προσπαθώ για το καλύτερο».

 

 

Μιχάλης Ντέτσικας: «Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου»

 IMG 0137

Ο Μιχάλης Ντέτσικας ανέφερε στο www.atpreveza.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατ' αρχάς επέστρεψα υγιής στα γήπεδα και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και σ' αυτό. Ένας ακόμα τελικός έφτασε στο τέλος του, είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία της νίκης. Πλέον κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Έμαθα ότι στο άλλο παιχνίδι νίκησε ο Σκουφάς και πιστεύω ότι εμείς και ο Σκουφάς είμαστε στο κόλπο της ανόδου στη Γ΄εθνική. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πετύχει το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, την άνοδο δηλαδή στη Γ΄Εθνική. Είναι ένας ακόμη τελικός μέσα στη Ναύπακτο, πιστεύω ότι θα πάμε εκεί και θα πάρουμε τη νίκη και όσος κόσμος έρθει από την Πρέβεζα να μας παρακολουθήσει θα χαρεί μαζί μας αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου, ότι εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι και θα είμαστε στη Γ΄Εθνική του χρόνου.

Στο τοπικό πρωτάθλημα ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Ακόμη και με το Καλαμίτσι που ηττηθήκαμε, δεν είχαμε καμία σχέση. Ποιοτικά οι παίκτες οι δικοί μας είναι καλοί. Και όσο ανεβαίνει ο ανταγωνισμός, ανεβαίνουμε κι εμείς. Έχω πίστη ότι θα πάρουμε τη νίκη και με τη Νάυπακτο και με το Κομπότι».