Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Μαϊος 2013 02:10

«Η κατηγορία είναι δική μας... Τέλος...» - Γκαρτζονίκας, Μπόμπορης και Χαϊδάκης μιλούν στο atpreveza

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, ο Νίκος Μπόμπορης και ο Σπύρος Χαϊδάκης, μίλησαν στην κάμερα του atpreveza.

 

 

Νίκος Μπόμπορης: «Όλοι μαζί την Κυριακή να ανέβουμε κατηγορία»

 IMG 0269

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Πρέβεζα Νίκος Μπόμπορης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Έχουμε δείξει στο γήπεδο ποιοι είμαστε. Συνεχίζουμε να το αποδεικνύουμε, με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις ομάδες που μετέχουμε στα μπαράζ. Μας αξίζει το κάτι παραπάνω και θα το πετύχουμε και στο ματς με το Κομπότι. Είμαστε αποφασισμένοι. Η κατηγορία είναι δική μας... Τέλος...

Όλοι μαζί την Κυριακή να ανέβουμε κατηγορία. Είναι μεγάλο πράγμα η Πρέβεζα να είναι στη Γ΄ Εθνική».

 

Βαγγέλης Γκαρτζονίκας: «Οι στιγμές είναι απερίγραπτες. Μου θυμίζει παλιές καλές ημέρες»

 IMG 0270

Ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, Κυριάκο Παναγιωτίδη και Χρήστο Ντούρο, τόνισε: «Οι στιγμές είναι απερίγραπτες. Μου θυμίζει παλιές καλές ημέρες. Συγκινήθηκα. Τα παιδιά στο διάστημα που ήμασταν μαζί, έδειξαν χαρακτήρα.

Έχουμε δώσει πέντε... μάχες και μας μένει άλλη μία την Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι δε μας συμπαθούσαν και να τους πω να έρθουν στο γήπεδο. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ανήκει σε όλους. Ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό της πόλεως.

Δε φοβήθηκα σε καμία στιγμή γιατί τα παιδιά ήταν αποφασισμένα. Την Κυριακή όλος ο Πρεβεζάνικος λαός στo γήπεδο».

 

Σπύρος Χαϊδάκης: «Αισθανθήκαμε όταν είδαμε τους οπαδούς μας μία ανακούφιση»

 IMG 0275

Ο Σπύρος Χαϊδάκης, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ του ΠΑΣ Πρέβεζα, υποστήριξε: «Ήρθαμε αποφασισμένοι. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Το πρωτάθλημα είναι πλέον στα χέρια μας». Για τη συμπαράσταση των «Ιππόκαμπων» στη Ναύπακτο, σχολίασε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς από όλα τα παιδιά. Αισθανθήκαμε όταν τους είδαμε μία ανακούφιση. Μία στήριξη. Θα τους ανταποδώσουμε το δρόμο που έκαναν την Κυριακή».