Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 11:05

Όλα έτοιμα για το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας (video)

Με 102 ομάδες και περισσότερους από 400 αθλητές ξεκινάει την Παρασκευή το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας που θα διεξαχθεί στα γήπεδα “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Το τουρνουά ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Λευκάδα, την Αρτα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Βόλο, την Καβαλα, την Βονιτσα, το Αγρίνιο και πολλές άλλες περιοχές, ενώ φέτος ο Άγγελος Κορωνιός και ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους.

PXL 20230712 171228491

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Αποστόλης Σουλιώτης εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν και το φετινό τουρνουά και ιδιαίτερα το δήμο Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο κ. Σουλιώτης σημείωσε πως είναι η 12η χρονιά που ο ΣΚ Νικόπολη διοργανώνει το 3on3, σημειώνοντας πως η διοργάνωση πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι έχει στόχο να αναδείξει και τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών της περιοχής, καλώντας τη δημοτική αρχή να φροντίσει ώστε οι αθλητικές υποδομές της Πρέβεζας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες και ασφαλείς.

Ο κ. Σουλιώτης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί αυτές τις 3 ημέρες στα γήπεδα "Στάθης Παρούσης" ενώ εκ μέρους του ΔΣ της Νικόπολης ο Αποστόλης Σταυρίδης και ο Στάθης Σκλαβενίτης ευχαρίστησαν τους χορηγούς της διοργάνωσης, το Δήμο, την Περιφέρειακή Ενότητα και το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου που εθελοντικά συμμετέχουν και βοηθούν στη διοργάνωση και κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Μέχρι σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και για τις 3 ημερες, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Preveza 3x3 basketball tournament

Πολυμέσα