Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 15:42

Ο Δήμος Πρέβεζας υποδέχθηκε τους Όλιβερ Κουν και Γιώργο Μεταξαράκη (pics)

Στο Δημαρχείο Πρέβεζας βρέθηκαν το μεσημέρι ο απεσταλμένος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Όλιβερ Κουν και ο Γιώργος Μεταξαράκης, οι οποίοι θα είναι και οι εισηγητές στο σεμινάριο προπονητών ακαδημιών ποδοσφαίρου, που θα γίνει 1-2 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Hotel Kanali και το οποίο διοργανώνεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Ria Sport.

Οι δύο προπονητές, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Χρήστο Ντούρο, έγιναν δεκτοί από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου σε θέματα αθλητισμού, Γιώργο Φραγκούλη, καθώς ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαϊλης βρίσκεται στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα.

IMG 0489

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως είναι τιμή για την πόλη της Πρέβεζα να υποδέχεται τέτοιες πρωτοβουλίες για το ποδόσφαιρο και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Από την πλευρά τους, ο Γιώργος Μεταξαράκης και ο Όλιβερ Κουν, ανέφεραν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την υποδοχή που έχουν λάβει και εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του Νομού Πρέβεζας. Ο κ. Μεταξαράκης μάλιστα έδωσε και αναμνηστικά στον κ. Φραγκούλη.

IMG 0486