Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 02:08

"Καλή επιτυχία σε εμένα και καλή τύχη στους άλλους υποψηφίους"

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, μπαίνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΣ, οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην έδρα της ΕΠΣ στην Πρέβεζα.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι προκειμένου η επιτροπή να μπορέσει να εξετάσει έγκαιρα την εγκυρότητα της υποψηφιότητας, ενώ η ΕΠΣ ενημέρωσε τα 41 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου, πως για να μπορέσουν να ψηφίσουν στις εκλογές θα πρέπει να παραβρεθούν ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος ως εκπρόσωποι του κάθε σωματείου.

Ο μοναδικός που έχει εκφράσει επίσημα μέχρι στιγμής την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το χρίσμα του νέου Προέδρου της ΕΠΣ είναι ο κ. Σπύρος Κόκκαλης, ο οποίος θεωρείται πολύ "δυνατή" υποψηφιότητα για την Προεδρεία.

kokkalis

Ο κ. Κόκκαλης με δήλωσή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. τόνισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι υποψήφιοι θα μιλήσουν τη γλώσσα την αληθινή και την αθλητική. Να υποσχεθούν και να πουν πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν γιατί στο τέλος δεν μετράει τι θα πούμε και τι θα υποσχεθούμε, αλλά τι θα καλλιεργήσουμε γύρω από αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα κάποια πράγματα που λέγονται είναι αέρας, πιστεύω και εύχομαι στην πορεία αυτό να αλλάξει. Από την πλευρά μου εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό μου και στους άλλους καλή τύχη».