Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 10:11

Εύκολη νίκη του Φιλαθλητικού επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Φιλαθλητικού συνεχίστηκαν και στην 4η αγωνιστική της Pre League γυναικών, κερδίζοντας στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 3-1 στα σετ την ομάδα Ελπίς Αμπελοκήπων.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρώτο σετ και χωρίς να βρουν καμιά αντίσταση κατάφεραν και το κέρδισαν με 25-14. Στο δεύτερο σετ όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε πιο δυνατή και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας της Πρέβεζας, κερδίζοντας το με 25-20. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε δυνατά, ωστόσο η ομάδα του Φιλαθλητικού με πολλά αποθέματα δύναμης κατάφερε και το κέρδισε με 26-24, κάνοντας το 2-1. Μελανό σημείο ήταν η αποχώρηση της Ναταλίας Θεοδωράκη εκτός γηπέδου, η οποία τραυματίστηκε στο δεξί της χέρι.Στο τέταρτο σετ η Ελπίς Θεσσαλονίκης και πάλι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Φιλαθλητικό να κυνηγάει το σκορ.

Όμως η δύναμη των παικτριών του Φιλαθλητικού φάνηκε και σε αυτό το σετ, το οποίο κατάφεραν και το κέρδισαν με 25-22, κάνοντας το τελικό 3-1.

Τα σετ: 25-14, 20-25, 26-24, 25-22.

Διαιτητές: Γκόλφης, Γκοργκόλης

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Θεοδωράκη, Μητροπούλου, Κουτρουμπή, Ντάρια, Μέλου, Γερομιχαλού, Τοτσίδου, Κούκα.

Ελπίς Αμπελοκήπων (Στέλιος Κουτουνίδης): Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Ρουμπάκη, Σιάκη, Παπαδοπούλου, Γαργάλα, Σουπιώνη, Αρχοντή, Τσιουκαλά, Παπαθανασίου, Τρινταφυλλίδου, Λαμπριανίδου, Γκόγκου, Κεραμιτσοπούλου.

Δελτίο τύπου