Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 15:52

Σπύρος Κόκκαλης «Έχουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας»

Τη διάθεσή του για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής επισημαίνει με επιστολή του ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Σπύρος Κόκκαλης, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να συνεργαστούν για την επόμενη ημέρα. Ο κ. Κόκκαλης σημειώνει:

«Αγαπητοί μου φίλοι, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως γνωστόν είναι ο προμαχώνας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας που είναι προ των πυλών, μου κάνουν την τιμή και συμμετέχουν μαζί μου άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και το έχουν ζήσει, άνθρωποι που γνωρίζετε και σας γνωρίζουν, άνθρωποι που με τις δικές σας προτάσεις και με την από κοινού μας συνεργασία, μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρό μας και να του δώσουν μεγαλύτερη οντότητα.

Με τους συνεργάτες μου, έχουμε δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ένα πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο χωρίς φανφάρες και υπερβολές!

Δίνοντας δύναμη σε μας, δίνεται δύναμη στη δύναμή σας, για να μπορέσουμε από κοινού, να φτάσουμε το ποδόσφαιρό μας, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!

Ας χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρό μας, ας συνεργαστούμε για το καλό του!

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, είμαι ένας από εσας! Σπύρος Κόκκαλης υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας»!