Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 23:14

Εισηγήσεις για την ΕΠΣ δέχεται ο υποψήφιος για την Προεδρία Σπύρος Κόκκαλης

Συνεχείς επαφές και συζητήσεις έχει τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κ. Σπύρος Κόκκαλης. Στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, στην οποία παραβρέθηκε ο κ. Κόκκαλης, είχε αρκετές συζητήσεις για τομές που πρέπει να γίνουν αναφορικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή, αλλά και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Στα της... Πρέβεζας-Λευκάδας, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και τις τελευταίες ώρες, στις επαφές που έχει με τα σωματεία, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ, δέχεται συνεχώς εισηγήσεις για το πως θα βελτιώσει το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, εφόσον εκλεγεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί εισηγήσεις για μία σύσκεψη με τους προπονητές και τις ομάδες, που δίνουν μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής και στο παιδικό πρωτάθλημα, ώστε να ξεκινήσει από διαφορετική -προς το καλύτερο- βάση ενώ του έχει επισημανθεί πως θα πρέπει τακτικά να υπάρχουν συγκεντρώσεις των σωματείων, ώστε να αισθάνονται (ιδιαίτερα τα σωματεία της Λευκάδας), πιο κοντά στην κεντρική διοίκηση της ΕΠΣ και να λύνονται άμεσα τα όποια προβλήματα.

Ο Σπύρος Κόκκαλης τόνισε στους παράγοντες των σωματείων, πως θα λάβει σοβαρά υπ' όψη τις εισηγήσεις και τους προβληματισμούς τους, πάντα με στόχο τη βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής.

Στα «συν» της υποψηφιότητάς του, ο κ. Κόκκαλης, θεωρεί πως έχει και τη στενή σχέση που «χτίζει» με την κεντρική διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία μάλιστα εν όψει και μίας σχετικής ανανέωσης της Ομοσπονδίας, ίσως γίνει... στενότερη, σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr.

Το σίγουρο είναι πως οι παράγοντες των σωματείων έχουν πολλά να προτείνουν για τη βελτίωση των πρωταθλημάτων και της λειτουργίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να εισακουστούν. Όποιος από τους υποψηφίους το κατορθώσει, θα έχει κερδίσει και το «παιχνίδι».