Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 17:23

Δεκαήμερο εξελίξεων στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 – Ποια ονόματα προπονητών «παίζουν» - Τα σενάρια για τις ακαδημίες

Μέσα Ιουλίου και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της Πρέβεζας, για την τύχη του ΠΑΣ, είναι έντονο για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το επόμενο 10ήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις που θα καθορίσουν και την παραπέρα πορεία της ομάδας.

Σε επικοινωνία που είχε το www.atpreveza.gr με τον Πρόεδρο Θοδωρή Πετρόπουλο, μας ενημέρωσε πως αύριο, Σάββατο, θα υπάρξει μία συνάντηση, ανάμεσα στον ίδιο και μία ομάδα ανθρώπων, που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να «τρέξουν» την προσπάθεια στη Γ' Εθνική.

Επόμενο «βήμα» θα είναι μία γενική-λαϊκή συνελεύση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 17/7 στις 9 το βράδυ στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς.

Ο κ. Πετρόπουλος μας τόνισε ότι η νέα προσπάθεια ίσως δεν βρει αυτόν στη θέση του Προέδρου, για καθαρά τεχνικούς λόγους (έχει να κάνει με επαγγελματική του δραστηριότητα), παρ' όλα αυτά θα είναι δίπλα στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Επιβεβαίωσε πως στο «τραπέζι» έχουν... πέσει τα πρώτα ονόματα για τη θέση του προπονητή (Κυριάκος Παναγιωτίδης, Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, Θωμάς Βασιλειάδης), χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προτάσεις, πριν ξεκαθαρίσει ποιοι και πως θα ηγηθούν της προσπάθειας του ΠΑΣ Πρέβεζα στη Γ' Εθνική. Στη συνέχεια θα παρθούν οι αποφάσεις από το διοικητικό σχήμα που θα οριστεί.

Όσον αφορά το σενάριο των τελευταίων εβδομάδων, που θέλει το Θωμά Βασιλειάδη να αναλαμβάνει τόσο τη θέση του πρώτου προπονητή, όσο και τις ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα, ως υπεύθυνος, η απάντηση του κ. Πετρόπουλου ήταν ξεκάθαρη: «Σαν σκέψη μπορεί και να υπάρχει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Θα συζητήσουμε με κάποιους ανθρώπους θα καταλήξουμε στο διοικητικό σχήμα και από 'κει και πέρα θα προχωρήσει σε σχεδιασμό η ομάδα. Τώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο ούτε για τις ακαδημίες, ούτε για την πρώτη ομάδα».

Για τις ακαδημίες κάποια επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής, δεν έχουν ούτε οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Οπότε μιλούμε μόνο για σενάρια, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι επόμενες ημέρες επομένως και κυρίως η ερχόμενη εβδομάδα θα καθορίσει τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012.