Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 12:42

Νέα ανατροπή δεδομένων στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 – Πρόεδρος ο Πετρόπουλος - Επαφές με Θωμά Βασιλειάδη για τη θέση του προπονητή

Κρίσιμη ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, όπου διαπιστώθηκε νέο αδιέξοδο και την προεδρία της ομάδας ανέλαβε και πάλι ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ και να προχωρήσει στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με την ΕΠΟ (ως συνήθως...) να κρατά στον... αέρα όλες τις ομάδες που μετέχουν στη Γ' Εθνική, οι οποίες δεν μπορούν ούτε να καταρτίσουν ένα πλάνο και να ορίσουν ένα μπάτζετ (ένα δυνατό μπλοκ ομάδων μάλιστα ζητά να δοθεί τουλάχιστον 20.000-25.000 επιχορήγηση στις ομάδες κεντρικά, για να ξεκινήσουν).

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του ΠΑΣ:

Πρόεδρος: Πετρόπουλος Θ.

Αντιπρόεδρος: Χατζόπουλος Α.

Ταμίας: Κίστης Χρ.

Γενικός Αρχηγός: Αμάραντος Τ.

Μέλη: Γκόντζος Μ., Σπάης Θ.

Ορίστηκε επίσης μία επιτροπή μεταγραφών (την αποτελούν οι Πετρόπουλος, Αμάραντος και Κίστης), η οποία και θα «τρέξει» ό,τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Θωμά Βασιλειάδη, ο οποίος μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή αυτή τη στιγμή. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Οι επαφές συνεχίζονται.

IMG 3818 copy

Το νέο ΔΣ ζητά τη συμπαράσταση των οπαδών και των φίλων του ΠΑΣ Πρέβεζα, γα να μπορέσει η ομάδα να σταθεί. «Αν δε γίνει ο ΠΑΣ υπόθεση όλων μας, αν δε συμπαρασταθεί ο κόσμος στην ομάδα, δε θα τα καταφέρουμε. Εμείς έχουμε ξεχάσει όποιες διαφορές μας και προχωράμε όλοι μαζί», δηλώνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος.