Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 16:00

Στρατής Κυπρωτέλης: «Η αντιπολίτευση δεν έχει πλέον θέση στο ποδόσφαιρο»

Επιστολή, με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να δεχθεί την πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει στο νέο ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα, απέστειλε ο Στρατής Κυπριωτέλης.

 

Η επιστολή αναφέρει:

 

«Η πρόταση για την συμμετοχή μου στο νέο ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι παραπάνω από τιμητική.

Βρίσκομαι όμως στην δυσάρεστη θέση να την αρνηθώ. Ήδη την σαιζόν που μας πέρασε, προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στην δύσκολη θέση να αφήσω εκκρεμότητες, που δεν μπόρεσα να διεκπεραιώσω και να φέρω εις πέρας, όπως την αλλαγή του ονόματος της ομάδος, την οποία σύμφωνα με «δημοσιογραφικές πληροφορίες» είχα αναλάβει, ως εκ τούτου, δεν θα είμαι εις θέση και την φετινή σαιζόν, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, να προσφέρω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου, στον σύλλογο.

Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να κατηγορούμαι για ότι δεν έχω πράξει και ότι δεν έχω φέρει εις πέρας έργο, το οποίο, μου αναλογεί, δεν μπορώ να συμμετέχω στο νέο ΔΣ του συλλόγου.

Για την επιτυχία του νέου σχήματος, θα ήθελα να αναφέρω, ότι στις εποχές, της οικονομικής κρίσης, που διανύουμε, την εποχή, που η επιχειρηματικότητα, βρίσκεται στο στόχαστρο, την εποχή, που κλασσικοί παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, βάλλονται από παντού και αφήνουν την θέση τους σε νεόπλουτους Ρώσους, Άραβες και Ινδούς επιχειρηματίες, την εποχή που ποδοσφαιρικές οικογένειες, εγκαταλείπουν τις ομάδες τους σε τυχοδιώκτες και αριβίστες, δεν θα πρέπει οποιαδήποτε, εθελοντική προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο, να γίνεται στόχος κριτικής.

Καμίας κριτικής, η αντιπολίτευση δεν έχει πλέον θέση στο ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή στα διοικητικά ενός συλλόγου είναι πλέον χορηγία.

Δεν είναι δυνατόν ο χορηγός να κατηγορείται για την χορηγία του, (σχετικό άρθρο έχει δημοσιευθεί σε Κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα).

Μόνο με συνολική συναίνεση και συνολική συμμετοχή θα μπορέσει να υπάρχει συνέχεια και επιτυχία σε αυτό, που ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο.

 

 

Στρατής Κυπριωτέλης».