Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 23:08

Μεταγραφικό μπαράζ από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση μιας σειράς ποδοσφαιριστών, εν όψει των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Πρόκειται για τον έμπειρο τερματοφύλακα Τιμολέων Μπάμπη, τον αμυντικό μέσο Γιώργο Παπαδόπουλο (την περασμένη σεζόν πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄Εθνική με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού).

Αποκτήθηκαν επίσης οι: Στέφανος Κώστας (23 ετών- δεξιός μπακ) από τον Α.Ο. Καναλίου, Δημήτρης Τσουγκάρης (27 ετών - αριστερός χαφ) από τη Δόξα Γαρδικίου, Ισμέτ Κόφσα (23 ετών - επιθετικός) από τα Τζουμέρκα και Χρήστος Τζίμας (30 ετών - επιθετικός χαφ) από την Αναγέννηση Αχερουσίας.

Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη Πρέβεζας, Μανώλης Μουζάκης (19 ετών - δεξιός χαφ) και Στέφανος Καραπιπέρης (21 ετών - τερματοφύλακας), όπως και ο Γιάννης Μιρτάι (19 ετών – δεξιός μπακ) της Αναγέννησης Αχερουσίας, πλέον θεωρούνται επίσημα ποδοσφαιριστές του Αχέροντα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ και τους εύχεται κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.