Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 10:50

«Κληρώνει» για προπονητή στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 – Ανανέωσε με τους «κιτρινόμαυρους» ο Κώστας Δημουλιάς

Οι επόμενες 24 ώρες αναμένεται να κρίνουν, το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 στη Γ' Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των μελών της διοίκησης, ώστε να ληφθεί η απόφαση για το σημαντικό αυτό «κομμάτι» στο σχεδιασμό της ομάδας.

Eπαφές με το Θωμά Βασιλειάδη έγιναν, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία. Οι δύο πλευρές έχουν εκθέσει τις απαιτήσεις του και από 'κει και πέρα οι αποφάσεις θα ληφθούν από τη διοίκηση, χωρίς να αποκλείονται και οι περιπτώσεις προπονητών, με καταγωγή από το Νομό, που έχουν καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο του ΠΑΣ (Γκαρτζονίκας, Παναγιωτίδης).

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές, η αρχή στις ανανεώσεις έγινε με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Δημουλιά, σήμερα αναμένεται να υπάρξει επαφή με το Βασίλη Μάρκο, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και θα γίνουν με τους Ντέτσικα, Χαϊδάκη, Σιδέρη και τους παίκτες του περσινού ρόστερ, ώστε το φετινό να διαμορφωθεί άμεσα.