Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 02:38

Το «τιμόνι» του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Θωμά Βασιλειάδη – Γυμναστής/Βοηθός του ο Κυριάκος Παναγιωτίδης - Ανανέωσαν Μάρκος, Σιδέρης σε καλό... δρόμο με Χαϊδάκη

Συνεδρίασε αργά το βράδυ της Τετάρτης το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, με κεντρικό θέμα την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο... εκλεκτός είναι τελικά ο Θωμάς Βασιλειάδης, με τον οποίο είχαν γίνει ήδη οι συζητήσεις, είχε υποβάλει το πλάνο του για την ομάδα, το οποίο και κρίθηκε πως ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της ομάδας.

Στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης του, στο πόστο του γυμναστή/βοηθού προπονητή θα είναι ο Κυριάκος Παναγιωτίδης, ο οποίος είχε εργαστεί στον ΠΑΣ και την περασμένη σεζόν.

Η άλλη υποψηφιότητα για τον πάγκο του συλλόγου, ήταν αυτή του περσινού της προπονητή Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, ο φάκελος όμως με το δικό του πλάνο, που είχε καταθέσει στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» κρίθηκε ελλιπής από το ΔΣ, σε σχέση με εκείνον του Θωμά Βασιλειάδη.

Ο νέος προπονητής και το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ έχει ξεκινήσει δουλειά από... χθες, καθώς είναι πολλά τα θέματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό που πρέπει να ρυθμιστούν.

panagiotidis

Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν και τον «κορμό» στην ομάδα της νέας σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αναζήτηση ομάδας είναι οι Βάλβης, Καρακώστας, Λιάσκος, Πανούσης

 

Νέα ενημέρωση - 12.04π.μ. - 1/8/2013

Ανανέωσαν ο Βασίλης Μάρκος και ο Φώτης Σιδέρης, σε καλό... δρόμο με Χαϊδάκη

 markos

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τους Βασιλειάδη και Παναγιωτίδη, η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, ήρθε σε συμφωνία, με έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περασμένης σεζόν. Ο λόγος για τον Βασίλη Μάρκο, ο οποίος θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και στη Γ' Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον... ακολουθήσει και ο Φώτης Σιδέρης.

sideris

Πολλές είναι οι πιθανότητες το ίδιο να συμβεί και με τον Σπύρο Χαϊδάκη, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία συνεργασίας.

Στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 θα συνεχίσει και ο νεαρός Θανάσης Κίστης, που πήρε πέρυσι λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.