Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 04:00

«Υγεία πάνω απ' όλα»

Παρών στο Κολυμβητήριο για τον μικρό Κωνσταντίνο από το Μύτικα, ήταν και ο Πρεβεζάνος διεθνής λίμπερο του Παμβοχαϊκού, Δημήτρης Ζήσης. Ο νεαρός βολεϊμπολίστας μίλησε στην κάμερα του www.atpreveza.gr για την πρώτη του χρονιά στην Α1 Εθνική Κατηγορία, την Εθνική ομάδα και ευχήθηκε ολόψυχα στο 3χρονο παιδί, να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

«Εμένα η ομάδα με βοήθησε πολύ. Άσχετα αν ακούγονται πολλά για την περσινή χρονιά, αγωνιστικά θεωρώ ότι ήμασταν καλή ομάδα. Οι συγκυρίες δε μας βοήθησαν να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό. Στους ανθρώπους της ομάδας, στους προπονητές, στη διοίκηση, στον Ρούλη Αγραπιδάκη, που είναι η ψυχή της ομάδας, σε όλους.

Ο Παμβοχαϊκός πάλι είχε τερματίσει ψηλά πέρυσι. Είναι δυνατή ομάδα και έχει υψηλούς στόχους. Έχει καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Στόχος είναι να είναι ανταγωνιστική η ομάδα», ανέφερε ο Ζήσης για τη θητεία του στο «Τριφύλλι», αλλά και τη μεταγραφή του στον Παμβοχαϊκό.

Αναφορικά με την παρουσία της Εθνικής Εφήβων στη Ρωσία και τον αποκλεισμό υποστήριξε: «Δυστυχώς χάσαμε από τη Ρωσία, γι' αυτό και είμαι... Πρέβεζα καλοκαίρι. Η δική μας Εθνική ομάδα (Εφήβων) είναι πολύ ταλαντούχα...».

Ο Δημήτρης Ζήσης στάθηκε και στη μεγάλη του αγάπη τον ΑΟ Πρέβεζας, τονίζοντας: «Έχει γίνει μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά, παίδες και εφήβους. Είναι ψηλά κορμιά. Στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα έχασαν ένα ματς από τον Ηρακλή και δεν προχώρησαν. Αν δουλέψουν και αποκτηθούν και ένας-δύο έμπειροι, η ομάδα μπορεί να βγει στην Α2. Θα είναι καλό και για την ομάδα και για την πόλη».

Για τον 3χρονο Κωνσταντίνο σχολίασε: «Να γίνει καλά το παιδί. Εμείς ό,τι μπορούμε το κάνουμε -και είναι το ελάχιστο- εδώ στο Κολυμβητήριο. Υγεία πάνω απ' όλα».