Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 21:42

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 – «Κλείνουν» παίκτες, συνεχίζουν τις επαφές

«Χαμηλά τη μπάλα» έχει κρατήσει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα κομμάτια του «παζλ» συμπληρώνονται.

Θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ώρες οι συζητήσεις και οι επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ του σωματείου και την περασμένη σεζόν. Όσον αφορά τον Δημήτρη Σκαμνέλο, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ενώ υπάρχει θετική διάθεση από την πλευρά του Νίκου Μπόμπορη, αλλά και από εκείνη της διοίκησης να υπάρξει συνεργασία. Από 'κει και πέρα θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις για να διαπιστωθεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, ο υψηλόσωμος επιθετικός.

Το θέμα του Σιδέρη είναι ακόμη «ρευστό». Δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και τον παίκτη, αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Από 'κει και πέρα είναι πολλά τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον "κορμό" (Δημουλιάς, Χαϊδάκης, Μάρκος κ.α.) της ομάδας στη Γ' Εθνική. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Δήμα (αδερφός του Μάκη), το μεσοαμυντικό Παντελή Μπάτσο (Ερασιτέχνες ΑΕΚ, Αιγάλεω, Κεραυνός Κερατέας, Άρης Πρέβεζας), τον Κώστα Ζήση από τον Άρη Πρέβεζας, ο οποίος εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα βοηθάει το τεχνικό τιμ από το πόστο του γυμναστή (είναι το επάγγελμά του). Συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο υπάρχουν και με τον 30χρονο Λευτέρη Χουλιάρα από τον Ερμή Καναλίου.

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» με τον μεσοεπιθετικό Χρήστο Τσιφλίδη (34 ετών), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Φιλοθέη Άρτας και είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, όπως και με τον Στέφανο Λαζαρίδη (26 ετών).

Για τη θέση του τερματοφύλακα, έχει πέσει στο... τραπέζι το όνομα του Τρανουλίδη, όπως σας έχει αποκαλύψει το www.atpreveza.gr, αλλά πιθανότατα θα αποκτηθεί ακόμη ένας γκολκίπερ για να συμπληρωθεί το team αυτών που θα καθίσουν κάτω από τα δοκάρια. Η διοίκηση και ο Θωμάς Βασιλειάδης έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρχει επίσης επαφή και διαπραγμάτευση με τον Βαγγέλη Καούνο, όπως επίσης και με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν σε ομάδες της Λευκάδας και ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ.

 

*Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, υπάρχει η σκέψη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας να γίνει τη Δευτέρα στο «Αθανασία Τσουμελέκα».