Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 03:30

«Ναυάγιο» με τον Μάριο Ιωάννου – Έξαλλος ο Κύπριος ποδοσφαιριστής – Τι ανέφερε στο atpreveza

Παρά το γεγονός ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Μάριος Ιωάννου, ήρθε στην Πρέβεζα και πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΣ, δε θα φορέσει τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», αν κρίνουμε από τα όσα αναφέρει στο www.atpreveza.gr ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας, θέλοντας -όπως τόνισε- να πει δημόσια κάποια πράγματα για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε το σωματείο.

«Θεωρώ πως ο τρόπος που μου φέρθηκαν δείχνει τουλάχιστον ανευθυνότητα και έλλειψη επαγγελματισμού. Βρισκόμουν σε διαπραγματεύσεις με άλλο σύλλογο και μου είπε ο μάνατζέρ μου πως η Πρέβεζα θέλει πάση θυσία να με εντάξει στο δυναμικό της και να παίξω μπάλα εκεί. Ήταν μάλιστα πολύ επίμονοι για να ενισχύσουν το ρόστερ.

Στην Πρέβεζα δεν ήρθα για να δοκιμαστώ. Αντιθέτως ο μάνατζέρ μου είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Πρέβεζας. Είχαμε συμφωνήσει και στο οικονομικό. Σε αυτά τα χρήματα που μου πρότεινε η ίδια η διοίκηση της Πρέβεζας.

Ήρθα το βράδυ της Δευτέρας στην Πρέβεζα και έμεινα σε οικογένεια φίλων μου στην πόλη. Πήρα μέρος και στην προπόνηση, ο προπονητής, αλλά και ο γενικός αρχηγός με καλωσόρισαν στην ομάδα και μου είπαν μάλιστα πως θα έκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με το δελτίο μου και να παίξω στο ματς της Κυριακής με την Τσαριτσάνη.

Μου έδειξαν επίσης το σπίτι που θα μένω με την οικογένειά μου, στην περιοχή της Δροσιάς και η ιδιοκτήτρια με ενημέρωσε πως άμεσα μπορώ να μπω. Στο μεταξύ είχα ειδοποιήσει τη σύζυγό μου, να πάρει το μικρό παιδί μας, να μαζέψει τα πράγματα, να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις μας και να ταξιδέψει στην Πρέβεζα. Έβαλα προς πώληση μάλιστα και πράγματά μου.

Ενώ περίμενα σε μία καφετέρια με τα ιδιωτικά συμφωνητικά στα χέρια, τα οποία είχε συντάξει ο μάνατζέρ μου, με βάση αυτά που είχαμε συμφωνήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης και περίμενα για τις υπογραφές και την είσπραξη της προκαταβολής, με ειδοποίησαν πως υπάρχει ένα θέμα με επιταγές, ώστε να μπορέσουν να με πληρώσουν, αλλά περνούσαν ώρες και στη συνέχεια με ειδοποίησαν πως η συμφωνία χαλάει, γιατί δεν μπορούμε να τα βρούμε στο οικονομικό.

Πώς είναι δυνατόν να μη μπορούμε να τα βρούμε, από τη στιγμή που είχαμε ήδη συμφωνήσει για το οικονομικό και θα κανόνιζαν μάλιστα και να παίξω την Κυριακή; Ακούω μετά διάφορα στην Πρέβεζα, πως ο Πετρόπουλος δεν είναι ο Πρόεδρος, πως υπάρχει πλέον διοικούσα επιτροπή και διάφορα άλλα. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει, τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο και έχω και μικρό παιδί και οικογένεια πίσω μου για να ταλαιπωριούνται έτσι».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε την τοποθέτηση των ανθρώπων του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θέλησε να εκφραστεί δημόσια για τα παραπάνω γεγονότα.