Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 16:11

Λαζαρίδης: «Η ομάδα κάνει κατάθεση ψυχής» - Κατσάρας: «Εμείς ήμασταν καλοί στα στημένα και κερδίσαμε» (video)

Στέφανος Λαζαρίδης και Κώστας Κατσάρας μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα-Οικονόμος Τσαριτσάνης.

 

Στέφανος Λαζαρίδης: «Θα δώσουμε το 1000%»

 IMG 4328

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Στέφανος Λαζαρίδης, ανέφερε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο με τη Λάρισα η ομάδα δείχνει πως σιγά-σιγά πατάει γερά στα πόδια της. Σίγουρα, υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος στη φάση του πέναλτι. Ήταν καθαρό. Ο αμυντικός της Τσαριτσάνης βρίσκει καθαρά τα πόδια μου μέσα στην περιοχή και με ανατρέπει. Ένα σχετικό βίντεο θα το δείξει.

Η ομάδα κάνει κατάθεση ψυχής, αλλά χρειαζόμαστε και καθαρές διαιτησίες. Να παίζουν το 50-50. Αυτή τη φορά, δεν το είχαμε.

Ξαφνιαστήκαμε στην πρώτη στημένη φάση. Μας έπιασαν... «κοιμισμένους». Βγήκαμε να πιέσουμε και ο αντίπαλος βρήκε κάποιους κενούς χώρους. Εμείς δε τα παρατήσαμε στο δεύτερο γκολ. Πιέζαμε όσο αντέχαμε, όσο είχαμε δυνάμεις. Όλα τα παιδιά δίνουν το 110%».

Ύστερα από το βαρύ 0-3 στο Κύπελλο, ίσως τους υπερεκτιμήσαμε. Από ΄δω και πέρα ψηλά το κεφάλι, δε χάθηκε τίποτα ακόμη. Είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα δώσουμε το 1000% για να φτάσουμε ψηλότερα».

 

 

Κώστας Κατσάρας: «Εμείς ήμασταν καλοί στα στημένα και κερδίσαμε»

 IMG 4326

Ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Κώστας Κατσάρας, δήλωσε: «Δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεν ήταν βέβαια καλύτερος ο αντίπαλος από εμάς. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως η κούραση. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για εμάς, Σίγουρα η Πρέβεζα ήταν καλύτερη από το πρώτο ματς που παίξαμε. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν καλοί στα στημένα και κερδίσαμε.

Είμαι από την πλευρά του τυχερού, καθώς ο διαιτητής έπαιξε 50-50, σε ένα εκτός έδρας ματς. Κατά τη δική μου άποψη, ο διαιτητής ήταν πολύ καλός.

Θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιούμαστε στις πάνω θέσεις, ώστε να μην έχουμε άγχος για τη συνέχεια».