Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 02:35

Μεγάλη πίστη για τα κορίτσια του βόλεϊ – Κυριαζής, Μανθάτης και Γιάγια μιλούν στο www.atpreveza.gr

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Χρύσανθος Κυριαζής, ο τεχνικός της ΓΕ Μεσολογγίου και η αρχηγός της ομάδας της Πρέβεζας, Αγγελική Γιάγια, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες και για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

 

Χρύσανθος Κυριαζής: «Αυτό που έχουν μέσα τους θα το βγάλουν στη συνέχεια»

 xrisanthos

Ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Χρύσανθος Κυριαζής, ανέφερε: «Το ματς χάθηκε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης των κοριτσιών. Δεν είχε σχέση το σημερινό ματς με αυτό των Νεανίδων. Φάνηκε από τα πολλά λάθη. Δεν είχαμε καλή επιθετική τακτική. Όλες οι επιθέσεις μας ήταν εύκολες και κάναμε λάθη στο σέρβις. Γενικότερα υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι. Εν μέρει είναι φυσιολογικό. Είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουν τα κορίτσια και το πρώτο με αυτή τη σύνθεση. Αυτά τα παιχνίδια είχαμε πει από την αρχή ότι δε μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ. Τα υπολογίζουμε ως... φιλικά, για να μπορέσει να φτιαχτεί η ομάδα που θα παίξει καλά στο πρωτάθλημα. Από την παρουσία των κοριτσιών στα φιλικά και τις προπονήσεις, έχω σχηματίσει την εικόνα πως μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Είμαι σίγουρος πως αυτό που έχουν μέσα τους θα το βγάλουν στη συνέχεια, γιατί δουλεύουν σωστά και πειθαρχημένα και έχουν όρεξη για δουλειά. Όσοι ξέρουν από αθλητισμό, γνωρίζουν πως περιπτώσεις ήττας έπειτα από άσχημη εμφάνιση είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτά συμβαίνουν και προχωράμε μπροστά.

Νομίζω ότι τα κορίτσια θα κάνουν καλές εμφανίσεις και θα τραβήξουν τον κόσμο. Όσο περισσότερος είναι τόσο καλύτερα για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δικαιώσουμε στη συνέχεια».

 

 

Βασίλης Μανθάτης: «Πρώτα απ' όλα να γίνουμε ομάδα»

 allos

Ο Βασίλης Μανθάτης, τόνισε: «Είναι η πρώτη νίκη στην ιστορία της ΓΕΜ. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα είναι εντελώς καινούργια, κάναμε αρκετές μεταγραφές και δεν έχουμε... στρώσει ακόμα, να πούμε ότι παίζουμε άψογο βόλεϊ. Να συγχαρώ και την Πρέβεζα, η οποία ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και της εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Οι στόχοι μας είναι πρώτα απ' όλα να γίνουμε ομάδα και ύστερα να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στην Α2 και ό,τι καλύτερο στο Κύπελλο Ελλάδος».

 

 

Αγγελική Γιάγια: «Θα προσπαθήσουμε να δεθούμε ως ομάδα»

 giagia

Η αρχηγός του Φιλαθλητικού, Αγγελική Γιάγια υποστήριξε: «Να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού και δεν συγκεντρωθήκαμε. Μπορούσαμε κάτι παραπάνω, αλλά δε τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να δεθούμε ως ομάδα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από 'κει και πέρα ό,τι προκύψει στο πρωτάθλημα».

Παράλληλα μίλησε με καλά λόγια για την παρουσία στον πάγκο της ομάδας, ενός πρώην διεθνούς αθλητή, όπως είναι ο Χρύσανθος Κυριαζής, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους.