Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 03:12

Ώρα Κατσάνου, ώρα Πρέβεζας...

Ο Χρήστος Κατσάνος, ο αθλητής του Fight Club, με προπονητή τον Μάριο Κατσή, μίλησε στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για τον αγώνα του με τον Γιάννη Μουστάκα στο The Battle 7 στην Αθήνα, στις 20 Οκτωβρίου.

-Πόσο σημαντικό είναι για έναν αθλητή της περιφέρειας να συμμετέχει σε τέτοιες διοργανώσεις;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί εκπροσωπώ την Πρέβεζα. Προπονούμαι σκληρά με τον προπονητή μου, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέρθουμε σε αυτούς τους αγώνες. Είναι μία σημαντική διοργάνωση. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει το βράδυ της Κυριακής».

-Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή της επαρχίας να δίνει τέτοιους αγώνες;

«Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή από την επαρχία. Πιστεύω όμως ότι αν έχεις κοντά σου τους κατάλληλους ανθρώπους να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν, μπορείς να προχωρήσεις. Ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες».

-Οι δικές σου φιλοδοξίες που φτάνουν;

«Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο εξωτερικό, να πάρω διακρίσεις, να παίξω με μεγάλους αθλητές. Όλο αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση».

-Έχετε ετοιμάσει συγκεκριμένα πράγματα γι αυτόν τον αγώνα, μαζί με τον Μάριο Κατσή;

«Έχουμε δουλέψει μια συγκεκριμένη τακτική, που ταιριάζει στον αντίπαλο που θα παίξω. Πιστεύω θα το δούμε την Κυριακή»

-Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους;

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Μάριο Κατσή, τον προπονητή μου, ο οποίος με ξεκίνησε από το ''μηδέν'' και με έφτασε μέχρι εδώ. Με έφτασε σε ένα καλό επίπεδο, πιστεύω. Να ευχαριστήσω επίσης τους χορηγούς μου. Το Donald, το Άρωμα Cafe και το Διεθνές».

Παράλληλα ο Χρήστος Κατσάνος, τόνισε για την πυγμαχία πως είναι ένα όμορφο άθλημα, που μπορεί να έρθει ο κόσμος και να αθληθεί. Αθλείται όλο το σώμα και το πνεύμα, ενώ αποτελεί διασκέδαση και δίνει υγεία.