Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 01:07

Πήρε τον πρώτο του βαθμό και αναθαρρεί – Δόξα Πενταλόφου vs ΠΑΣ Πρέβεζα 1-1

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πήρε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Δόξας Πενταλόφου (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μάλιστα αρκετά καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως μπορούσαν να διεκδικήσουν και κάτι περισσότερο από αυτόν τον αγώνα.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 7' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιβάνοφ και πίεσε για ένα δεύτερο γκολ τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Πανούσης αντέδρασε με επιτυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Πρέβεζα ανέβασε... στροφές και πίεσε για την ισοφάριση. Το κατάφερε στο 78’ όταν ο Λαζαρίδης με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-1.

Το αποτέλεσμα δημιουργεί καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες του ΠΑΣ για τη συνέχεια και αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Βασιλειάδης, αλλά λόγω της τιμωρίας του είδε το ματς από την εξέδρα. Στον πάγκο κάθισε ο βοηθός του Κυριάκος Παναγιωτίδης.

 

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Γκαϊτατζής, Αναστασιάδης (Σερρών)

 

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεΐζης (81’ Κλαρούτζος), Γαβριηλίδης, Δαλκίδης (64’ Καραφυλλίδης), Παπάς Ι., Ταΐρης, Σαπάνης Μ., Σαραμουρλής, Βακουφάρης (58’ Σταμπουλής), Αραπατσούδης, Ιβάνοφ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Μπάτσος, Νίκου, Δήμας Χ., Μάρκος, Δήμας Θ., Λαζαρίδης (90’ Σκαμνέλος), Σιδέρης, Καταπόδης (90+2’ Χουλιάρας), Ντέτσικας, Δημουλιάς (75’ Ζήσης).