Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 01:26

«Σκόνταψε» στην Κέρκυρα – Όλυμπος Κέρκυρας vs Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0 (photo)

To γκολ του Τσακτάνη, στο 47', έδωσε τη νίκη στον Όλυμπο Κέρκυρας με σκορ 1-0, απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Παρά τις μπόλικες απουσίες της, η νεανική ομάδα του Άκη Πανδή με σωστή, όπως αποδείχτηκε, τακτική, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, σε ένα παιχνίδι, δυνατό κι ορισμένες φορές σκληρό εκατέρωθεν...

Ήταν το 47ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο ρέφερι Τάσης πήρε πίσω την αρχική του απόφαση να δώσει τη μπάλα στους φιλοξενουμένους, υποδεικνύοντας τελικά κόρνερ για τους γηπεδούχους...

ethn3

Ε, αυτό ήταν... Ρεκλείτης στην εκτέλεση, στο πρώτο δοκάρι, ο προωθημένος Τσακτάνης προσπάθησε αρχικά να αιφινιδιάσει με “τακούνι”, η μπάλα κόντραρε, του στρώθηκε, βολέ και μέσα!

Μέχρι το 70' ο Όλυμπος έλεγχε το ρυθμό, ενώ έβγαλε και κάποιες προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα στην αντεπίθεση.Έπειτα η ομάδα του Πανδή να παραχώρησε μέτρα στους φιλοξενούμενους, που ανέλαβαν τα “ηνία” του αγώνα, όμως, δεν κατάφεραν στις τρεις μεγάλες τους στιγμές να ισοφαρίσουν...

Αρχή, στο 71', όταν μετά από λάθος των γηπεδούχων στην μεσαία γραμμή, ο Παναγιωτόπουλος αστόχησε εξ επαφής, κι ολομόναχος από πολύ κοντά.

ethn1

Συνέχεια, και πάλι με τον φορ των φιλοξενουμένων, στο 78', να μη σημαδεύει καλά με κεφαλιά, από τη μικρή περιοχή, και φινάλε στο 87'. Όταν, ξανά από στημένη μπάλα, ο Τσιφλίδης κέρδισε την κεφαλιά στην “καρδιά της άμυνας” του Ολύμπου, όμως, ο Βάρελης εκτινάχτηκε στη γωνιά του κι έσωσε την ομάδα, με την τεράστια απόκρουσή του.

Τέλος, στο 82' είχε και ο Όλυμπος τη δική του μεγάλη ευκαιρία, για να κλειδώσει τη νίκη, όταν ο Τσακτάνης είχε ξαναπροωθηθεί, για “στημένη” εκτέλεση, αλλά, αυτή τη φορά, δε τα κατάφερε...

 

ΟΛΥΜΠΟΣ (Πανδής): Βάρελης, Κροκίδης, Βάγιας (76' Ρομαντζάς), Πανδής, Μυρίλλας, Τσακτάνης, Γκερέκος (89' Παππάς), Κούδας, Ιωνάς, Ρεκλείτης, Γαστεράτος (60' Βλάσσης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος): Μπαντής, Κοντογεώργος, Θεοδώρου, Δάρλας, Παπαβασιλείου, Σιαπέρας (55' Τσιφλίδης), Γιάτσε (63' Μούτος), Σαπανίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Κολιάκης (75' Μπάκας)

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τάσσης – Μωυσιάδης, Ράπτη (Ηπείρου)

 

Πηγή-περιγραφή: Corfusports.gr