Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 03:37

«Ο ΠΑΣ Αχέρων θα μπει σε διαφορετικές βάσεις» - Βέκιος, Λουκούμης και Στουπάς στην κάμερα του www.atpreveza.gr

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Νίκος Βέκιος, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Στουπάς και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο ματς με τον Πανλευκάδιο, Αλέξης Λουκούμης, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για τις φιλοδοξίες της ομάδας.



Νίκος Βέκιος: «Εμείς πάμε να γίνουμε ομάδα»

 10364321274 6aecb0bfdf_b

Ο τεχνικός της ομάδας του Καναλακίου Νίκος Βέκιος, τόνισε ότι η προσπάθεια όλων είναι να γίνει ο ΠΑΣ Αχέρων ΟΜΑΔΑ, ενώ πρόσθεσε πω υπάρχει καλή οργάνωση στην ομάδα και, κάπως έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα. Χαρακτήρισε τον Πανλευκάδιο πολύ δύσκολο αντίπαλο, που έγινε δυσκολότερος, λόγω των απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών που είχε το Καναλάκι.

Έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στους συνεργάτες του.

 

Αλέξης Λουκούμης: «Αξίζαμε τη νίκη»

 10364514253 a2496fecf0_b

Ο σκόρερ του «χρυσού γκολ» Αλέξης Λουκούμης, στάθηκε στην καλή παρουσία του Πανλευκάδιου, ο οποίος θεωρεί πως θα είναι η μοναδική ομάδα που θα κοντράρει το Καναλάκι για την πρωτιά, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΣ Αχέρων άξιζε τη νίκη, καθώς είχε ουσία στις φάσεις που δημιούργησε. Αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και τον κόσμο.

 

Μπάμπης Στουπάς: «Ο Αχέρων έχει μεγάλη ιστορία»

 10364321684 fe9a719a25_b

Ο γενικός αρχηγός του Αχέροντα, Μπάμπης Στουπάς ανέφερε πως η ομάδα του Καναλακίου έχει μεγάλη ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να βάλει διαφορετικές βάσεις, έπειτα από μία περίοδο απαξίωσης.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Στουπά είναι να στηριχθεί ο Αχέρων στις ακαδημίες του και να φέρει τον κόσμο της περιοχής και πάλι στο γήπεδο, ενώ θα κατέβει έπειτα από καιρό και παιδική ομάδα στα πρωταθλήματα.