Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 15:06

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις Ε3

Σε ιδανικές καιρικές συνθήκες και με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις Ε3 στις κατηγορίες 12 & 16 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές απ΄ όλη τη Δυτική Ελλάδα (Ιωάννινα -Αγρίνιο-Πρέβεζα-Φιλιππιάδα – Άρτα – Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα).

Νικητές:

Στην κατηγορία 12 Ετών 1ος νικητής ο Καραθανάσης Βασίλης του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας με 2ο νικητή τον Βέργο Βασίλη του ίδιου συλλόγου. Στα Κορίτσια της κατηγορίας 12 ετών 1η νικήτρια η Κυβράνογλου Μαρκέλλα του Ο.Α.Θεσπρωτίας με 2η νικήτρια την Αναγνώστου Κατερίνα της Κερκυραϊκής Λ.Τ.

Στην κατηγορία Αγόρια 14 1ος νικητής ο Ρόζος Νίκος του Ο.Α.Ιωαννίνων με δεύτερο νικητή τον Βάρελη Νίκο του Ο.Α.Κέρκυρας.

Στα Κορίτσια της κατηγορίας 14 ετών 1η νικήτρια η Σκανδάλη Παναγιώτα της Α.Α.Ιωαννίνων με 2η νικήτρια την Βλαχοπούλου Αναστασία της Κερκυραϊκής Λ.Τ.

Τέλος στην κατηγορία Αγόρια 16 ο τελικός διεκόπη λόγω τραυματισμού του αθλητή του Α.Γ.Ο.Φ Κοτσαρίνη Βασίλη .Έτσι νικητής αναδείχθηκε ο Κοσκινάς Νίκος της Κερκυραϊκής Λ.Τ.

PREVEZA

Και τις δύο ημέρες των αγώνων οι αθλήτριες του ομίλου δώσανε μαθήματα προσφοράς αφού εκτός του ότι συμμετείχαν στους αγώνες ανέλαβαν εθελοντικά την καθαριότητα και το κυλικείο και η Δ’ Ένωση ευχαριστεί ιδιαίτερα τις αθλήτριες Κύρλα Ματίνα –Τζόκα Μυρτώ –Πιέτα Μαρία – Κατωπόδη Σοφία-Νούλα Σοφία.

Σε όλους τους αθλητές –προπονητές-συνοδούς και γονείς ο σύλλογος της Πρέβεζας πρόσφερε δωρεάν νερά, κρουασάν , καφέδες και αναψυκτικά, ενώ φρόντισε για την καθαριότητα του χώρου , τον καθαρισμό των αποδυτηρίων –w.c- ντουζ αφού το Σαββατοκύριακο οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν υποστηρίζονται από προσωπικό του Δήμου.

Γιατρός αγώνων το μέλος του Δ.Σ κ. Κύρλας Δημήτρης.

Ο πρόεδρος της Δ΄Ένωσης κ. Παππάς Δημήτρης απένειμε τα έπαθλα στους νικητές και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Α υποσχέθηκε την διοργάνωση περισσότερων τουρνουά στη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από το νέο έτος.

Στη συνέχεια προήδρευσε του συμβουλίου της Δ΄Ένωσης όπου μεταξύ άλλων θεμάτων προσδιορίσθηκε το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων ως το τέλους του έτους .

Έτσι στις 8-10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 στην Άρτα οι κατηγορίες 12-16 ετών και στην Ηγουμενίτσα η κατηγορία των 14 ετών.Επίσης τέλος Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα το Ενωσιακό Πρωτάθλημα master.Επίσης το 1ο Πανελλαδικό του 2014 θα γίνει στη Δ΄Ένωση και συγκεκριμένα στην Πρέβεζα