Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 15:40

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε χρειάζεται την Κυριακή.Να είσαι εκεί!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θέλει να πετύχει την Κυριακή ο ΠΑΣ Πρέβεζα ο οποίος υποδέχεται στο στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Τα πολλά λόγια αποτελούν παρελθόν για το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα και φαίνεται πως ο βαθμός της ισοπαλίας έχει τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, η οποία χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων.

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα με ανακοίνωσή του απευθύνει έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες που κάνει ο ΠΑΣ για να ανακάμψει, επισημαίνοντας πως το εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής θα είναι στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ Πρέβεζα-Οδυσσέας Κορδελιού θα έχουν τιμή 10 ευρώ. Αυτό θα γίνει για τους εξής λόγους:

1)τα εισιτήρια των αγώνων τα αγοράζει ο ΠΑΣ από το τυπογραφείο της ΕΠΟ και έρχονται με αυτή την τιμή.

2)όλες οι ομάδες ακόμα και άλλες ομάδες του νομού μας έχουν αυτή την τιμή.

3)δυστυχώς τα έξοδα του αγώνα είναι μεγάλα κάθε αγώνας εντός έδρας στοιχίζει κοντά στα 1000 ευρώ. Διαιτησία, παρατηρητής αγώνα, παρατηρητής διαιτησίας, ποσοστό για την αστυνομία, ΦΠΑ, ποσοστό για την ΕΠΣ ,εφορία ,εκκαθαριστής που στέλνει η ΕΠΟ κ.λ.π.

Το ΔΣ του ΠΑΣ καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν τον πας στην αγωνιστική και οικονομική ανάκαμψη για να δούμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι.

Σας καλούμε όλους την Κυριακη 27/10/2013 στο δημοτικό στάδιο και ώρα 15.00 να ενισχύσουμε την ομάδα μας!