Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 20:04

Οι πρωταγωνιστές του ΑΟ Πλαγιάς-Αχέρων Καναλακίου στην κάμερα του www.atpreveza.gr...

Νίκος Βέκιος, Νίκος Κωσταράκης, Στέφανος Κώστας και Νίκος Παξινός, μιλούν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για την αναμέτρηση ΑΟ Πλαγιάς-Αχέρων Καναλακίου.

 

Νίκος Βέκιος: «Είμαστε ομάδα παραπάνω κατηγορίας στο οργανωτικό κομμάτι»

 10495531936 df8fccfe0a_b

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Νίκος Βέκιος, τόνισε στις δηλώσεις του, πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να λάβει η ομάδα του τον τίτλο του φαβορί, ενώ υποστήριξε πως η νίκη δίνει ψυχολογικό αβαντάζ στους παίκτες του. «Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδα», είπε ο κ. Βέκιος και πρόσθεσε ότι στο οργανωτικό κομμάτι ο Αχέρων είναι ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

«Θέλουμε να χαιρόμαστε το Σαββατοκύριακό μας», ανέφερε ο προπονητής του Καναλακίου και σχολίασε αρνητικά την κακή κατάσταση του γηπέδου για το καλό του ποδoσφαίρου.

Ο κ. Βέκιος έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟ Πλαγιάς για την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και τη φιλοξενία του και εκ μέρους του ΔΣ. «Δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από την Πλαγιά», τόνισε, λέγοντας πως ο Αχέρων θα ανταποδώσει τη φιλοξενία.

 

Νίκος Κωσταράκης: «Έχουμε στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

 10495524686 5b87338d94_b

«Δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους, είχαν καλή ομάδα και κράτησαν το σκορ», ανέφερε μεταξύ άλλων στον απολογισμό του αγώνα, ο προπονητής του ΑΟ Πλαγιάς, Νίκος Κωσταράκης.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θεωρεί πως υπήρχε παράβαση στις δύο επίμαχες φάσεις, υπέρ της ομάδας του, ενώ τόνισε πως: «Εμείς δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

 

Στέφανος Κώστας: «Έχουμε κάποιους παίκτες που κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα ματς»

 10495524425 7fbf588b31_b

Ο μεσοαμυντικός του ΠΑΣ Αχέρων, Στέφανος Κώστας, δήλωσε για το ματς: «Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα ματς» και συμπλήρωσε ότι το γρήγορο γκολ ήταν καθοριστικό για τη νίκη της ομάδας του.

Εξήρε επίσης τη στάση της διοίκησης του Αχέροντα απέναντι στους παίκτες και ξεκαθάρισε πως στόχος για το Καναλάκι είναι η άνοδος.

 

Νίκος Παξινός: «Παίζουμε ποδόσφαιρο για να το χαρούμε»

 10495521955 eaec8f5de5_b

Ο ποδοσφαιριστής της Πλαγιάς, Νίκος Παξινός, έδωσε συγχαρητήρια στο Καναλάκι, για τους παίκτες του οποίου είπε πως έπαιξαν καθαρά, σε ένα ματς που κρίθηκε στη δύναμη και δίκαια κέρδισαν αφού πέτυχαν γκολ.

Χαρακτήρισε «αναγκαίο κακό το γήπεδο» για την ομάδα του, η οποίο κάνει προπονήσεις εκεί, ενώ έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της Πλαγιάς, λέγοντας: «Όλοι όσοι παίζουμε είμαστε από το χωριό. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες. Κάνουν ό,τι καλύτερο για το χωριό και τον κόσμο μας, παίζουμε ποδόσφαιρο για να το χαρούμε».