Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 02:21

Βέκιος, Μπέκας, Σκαμνέλος και Τριάντος στην κάμερα του www.atpreveza.gr...

Οι προπονητές του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και της ΑΕ Πρέβεζας, Νίκος Βέκιος και Άγγελος Μπέκας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σκαμνέλος και Κώστας Τριάντος, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Βέκιος: «Θα είχε... βουήξει όλη η περιφέρεια»

 vekios

Για τη φασαρία που γίνεται γύρω από την πορεία του Αχέροντα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Βέκιος, τονίζοντας: «Αν κάποια από τα σφυρίγματα που δίνονται σε άλλες ομάδες, δίνονταν σε εμάς θα είχε... βουήξει όλη η περιφέρεια».

Ο κ. Βέκιος επανέλαβε πως στο Καναλάκι χτίζουν μία νέα ομάδα, ενώ είχαν αρκετά προβλήματα να διαχειριστούν, λόγω των αγωνιστικών απουσιών.

 

 

Μπέκας: «Να δείχνουμε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά»

 mpekas

Ο προπονητής της Ένωσης, Άγγελος Μπέκας ανέφερε πως η ομάδα του στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ υπογράμμισε το γεγονός πως πρέπει τα σωματεία να δείχνουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, όπως πράττει εκείνος στην ΑΕ Πρέβεζας.

Έδωσε ακόμη τον τίτλο του φαβορί στο πρωτάθλημα, στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, τον Πανλευκάδιο και τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

 

 

Σκαμνέλος: «Θα τα καταφέρουμε...»

 skmanelos

Ο Δημήτρης Σκαμνέλος, έκανε λόγο για το πρώτο... στραβοπάτημα, το οποίο θα διορθώσουν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, εκείνος και οι συμπαίκτες του. Παράλληλα, σχολίασε πως στον ΠΑΣ Αχέρων γίνεται επαγγελματική δουλειά, η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες, ενώ θεωρεί πως η ομάδα του στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

 

 

Κώστας Τριάντος: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

 triantos

Πεπεισμένος πως η Ένωση μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στο ματς με το Καναλάκι, ήταν ο επιθετικός των «πρασίνων», Κώστας Τριάντος. Χαρακτήρισε καλό το αποτέλεσμα για την ομάδα του και τόνισε πως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Συμπλήρωε ότι η ΑΕ Πρέβεζας δουλεύει σωστά, έχει όρεξη και μπορεί να φτάσει μέχρι και την τετράδα του πρωταθλήματος.