Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 18:42

Παναγιωτίδης, Πανδής και Μάρκος στην κάμερα του www.atpreveza.gr... (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα Κυριάκος Παναγιωτίδης, ο συνάδελφός του, του Ολύμπου Κέρκυρας Άκης Πανδής και ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» Βασίλης Μάρκος, μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του atpreveza.

 

Κυριάκος Παναγιωτίδης: «Όλοι για την ομάδα»

10780859595 68af27e0db_b 

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης, ανέλυσε το αγωνιστικό του σκεπτικό, στον τρόπο που παρέταξε την ομάδα του τόσο στην Καστοριά, όσο και στο ματς με τον Όλυμπο, τονίζοντας πως υπήρξε προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στο γκολ. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, για τους οποίους σχολίασε πως αγωνίζονται αγχωμένοι.

Στάθηκε επίσης στο γεγονός πως υπάρχουν τραυματισμοί και περιορισμένο ρόστερ, το οποίο όπως διαμήνυσε στη διοίκηση θα πρέπει να ενισχυθεί με προσθήκες τον Ιανουάριο για να συνεχίσει η ομάδα.

Ανέφερε ο Κυριάκος Παναγιωτίδης μεταξύ άλλων, πως σαν υπηρεσιακός είχε ειδοποιηθεί πως θα μείνει στον πάγκο μέχρι το ματς με την Καστοριά και στη συνέχεια μέχρι τον αγώνα με τον Όλυμπο και περιμένει τη διοίκηση για να δει αν θα συνεχίσει ή όχι. «Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά για τις συνθήκες δουλειάς που άπαντες γνωρίζουν πως είναι δύσκολες στον ΠΑΣ.

Ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο γήπεδο, λέγοντας: «Όλοι για την ομάδα».

 

 

Άκης Πανδής: «Για κάποια πράγματα φταίνε και κάποιοι άλλοι...»

10780858555 b884af3cdc_b 

Για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία, όχι τόσο στο ματς με την Πρέβεζα, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια, μίλησε ο τεχνικός του Ολύμπου Κέρκυρας, Άκης Πανδής.

«Για κάποια πράγματα φταίνε και κάποιοι άλλοι...», είπε με νόημα ο Πανδής και στάθηκε στο πέναλτι και την αποβολή για την ομάδα του, καθώς ήταν καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Πρέπει να δούμε κι εμείς τα δικά μας λάθη. Να τα διορθώσουμε και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

 

 

Βασίλης Μάρκος: «Δώσαμε και την ψυχή μας»

10780888156 c265e9f5fc_b 

«Κακά τα ψέματα. Παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί. Τα ματς τα έχουμε παλέψει όλα, εκτός από αυτό με τη Λάρισα. Είναι και ελλιπές το ρόστερ της ομάδας, γιατί έγιναν κάποια λάθη στην αρχή της σεζόν. Δώσαμε την ψυχή μας. Το θέλαμε πολύ, ενώ μας ευνόησε και ότι έμεινε με 10 παίκτες ο αντίπαλος και έγινε πιο εύκολο το έργο μας», ανέφερε ο Βασίλης Μάρκος και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες έχουν όλη την καλή διάθεση να συνεχίσουν μέχρι το τέλος και να στηρίξουν την ομάδα, ώστε να μείνει στην κατηγορία.

«Δεν σκεφτόμαστε τα εξωγηπεδικά κάθε Κυριακή που παίζουμε στο γήπεδο», σχολίασε ο Βασίλης Μάρκος, ο οποίος τόνισε πως η αλλαγή προπονητή δεν έχει αποσυντονίσει την ομάδα, από τη στιγμή που ο κ. Παναγιωτίδης ήταν και πριν στην ομάδα, μαζί με τον κ. Βασιλειάδη.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, θεωρώντας υποχρέωση των παικτών να μαζέψουν με την απόδοσή τους και πάλι τους φιλάθλους στο γήπεδο.