Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 08:24

Πορεία προς το... γκρεμό για τον ΠΑΣ (photo)

Εδώ και καιρό το διοικητικό αδιέξοδο για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, έδειχνε πως η ομάδα δύσκολα θα αποφύγει μία κατάσταση που θα θέσει υπό αμφισβήτηση, ακόμη και την ίδια την παρουσία της στη Γ' Εθνική. Και αυτή η κατάσταση πιστοποιείται πλέον και δημόσια, έπειτα από όσα ακούστηκαν στη γενική συνέλευση που έγινε χθες στην πρώην λαϊκή αγορά.

Ειπώθηκαν και πάλι πολλά, ανάμεσα στους παρόντες, αλλά η ουσία είναι η παραίτηση των μελών του ΔΣ, που σημαίνει πως σύμφωνα με το καταστατικό η ομάδα πηγαίνει σε επαναληπτική ΓΣ την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην πρώην λαϊκή αγορά, για την ανάδειξη ΔΣ.

Και το ερώτημα είναι μέχρι τότε τι; Ήδη οι Παντελής Μπάτσος και Στέφανος Λαζαρίδης ειδοποίησαν πως αδυνατούν να συνεχίσουν στην ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων και είναι απόντες, ενώ και ο Χάρης Καπετανάκης ενδέχεται να φύγει για το Αγρίνιο μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος και να μείνει... εκεί!

Ο Τάσος Αμάραντος πάντως ειδοποίησε τους παίκτες να προσέλθουν τη Δευτέρα στην προπόνηση.

 MG_6826

Είναι πλέον φανερό πως είναι σοβαρό το ενδεχόμενο ο ΠΑΣ Πρέβεζα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παρ' όλα αυτά εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν τα αδύνατα-δυνατά για να κατέβει η ομάδα στο γήπεδο.

Από 'κει και πέρα υπάρχει και ένα παγιωμένο δεδομένο και αυτό είναι η παρουσία του Ηλία Κατσιμπόκη, έστω και σε ρόλο... συμβουλευτικό μέχρι στιγμής. Ο παλαιός διοικητικός παράγοντας του ΠΑΣ Πρέβεζα, έπειτα από ένα μεγάλο καβγά με τον Θοδωρή Πετρόπουλο με αρκετές «βαριές» εκφράσεις, διαμήνυσε πως θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά δε δεσμεύτηκε σε καμία περίπτωση για τον τρόπο που θα το κάνει.

Από παριστάμενους πάντως επισημάνθηκε στα «πηγαδάκια», πως πρόκειται για «παιχνίδι τακτικής» από πλευράς του κ. Κατσιμπόκη, ώστε να πάρει την ομάδα. Το μέλλον θα δείξει...

Ένα ευχάριστο νέο πάντως, είναι πως τη Δευτέρα, όπως τόνισε ο κ. Αμάραντος θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία για τη μετονομασία του σωματείου από ΑΟ Αγίου Θωμά Πρέβεζας σε ΠΑΣ Πρέβεζα.