Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 01:56

Στην ΑΕΚ δοκιμάζονται παίκτες της ΑΕ Πρέβεζας (photo)

Την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και να δοκιμαστούν φορώντας την ιστορική φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, είχαν ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Πρέβεζας, που προέρχονται από την ακαδημία «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Κωστάκη (1999 – αγωνίζεται δανεικός στον ΑΟ Γιάννινα), Μάκη Μπακόλα (2000) και Λάζαρο Γκούρα (2000), οι οποίοι έκαναν προπονήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», υπό τα βλέμματα των Άκη Ζήκου, Νίκου Λυμπερόπουλου, Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, Μανώλη Παπαδόπουλου και Μιχάλη Μητροτάσιου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

IMG 8873

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθούν στην Αθήνα, στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» και οι Ορέστης Πάσχος (1998) και Αλέξανδρος Κώστας (1997), ενώ δε θα μπορέσει να βρεθεί λόγω τραυματισμού και ο Γιώργος Κουτρούμπας (1999).

IMG 3421

Για τους παίκτες που ήδη έχουν δοκιμαστεί πάντως οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι προπονητές της ΑΕΚ ήταν θετικές, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται και κάποιο από τα παιδιά να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου.

alexandros